|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1/4 από τα κόκαλά μας είναι στα πόδια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1011 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
εξωφυλλο πρωταθλητη: 'για παβον γραφουν οι ισπανικες εφημεριδες.. αλλα τον στελνουν στην μπολτον''
χαιρω πολυ. και οι αγγλικες γραφουν για ανρι αλλα τον στελνουν στην μπαρτσελονα ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1012 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ρε aitherovamonogatona δε με χεζετε? Παρτε προγραμμα να χετε:
Ξυπνημα στις 06.17-αναχωρηση στις 06.31 08.00-16.00 δουλεια εκτος Αττικης Επιστροφη 17.30 Σουρσιμο του πτωματος μου απο δωματιο σε δωματιο μεχρι να παει 11 να κοιμηθω αφου πρωτα χασω στο προ απ τον Ανθρωπα. Αν κερδισω κρατανε τα πανηγυρια ως τις 12. και περιμενουμε πως και πως το Σ.Κ. να παμε καμια βολτα. το μονο καλο ειναι οτι στην προηγοπυμενη δουλεια ξυπναγα 06.05. ΠΑΡΤΑ ρε πουστη υπνε. Σου ριχνω 12 λεπτα ανετα στη μαπα |
|
|
|
|
|
|
#1013 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1014 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ποτε δεν ειμαι ετοιμος 6.28. 6.30 ειμαι και μεχρι να παρω το σαντουιτς απ το ψυγειο και να παρω τσαντακια και μαλακιες παει και 31. βγαινω παντα με το δεξι, ξεκιναω να κατεβαινω με το δεξι κλπ κλπ
|
|
|
|
|
|
|
#1017 (permalink) |
|
Desert rose
|
ΓΕΙΑΑ.... ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ; Εμείς εδώ κάτω δράμα. καιγόμαστε. δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω Ελλάδα. Σόρρυ για τα γκρικλις αλλά δεν έχει σύνδεση το λαπ μου. και σας γράφω από το τηλέφωνο. μέσω αραβικής κάρτας. [ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ...]
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. |
|
|
|
|
|
|
#1018 (permalink) | |
|
Οργίλος
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#1019 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() Κακομοίρηδες Άραβες τι τραβάτε.... | |
|
|
|
|
|
|
#1020 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Λοιπον εγω εδωσα την ευκαιρια σε εναν μικρο γραφικο κυριο που λεγεται καλλιθεας η αλλιως χρονης να ομολογησει τι επαθε στο προ
Παιζουμε Ρεαλ-Μπαρτσελονα Στο πρωτο ημιχρονο εχω μπαρτσελονα και το ημιχρονο ληγει 1-4 υπερ μου Στο δευτερο ημιχρονο του εδωσα την μπαρτσα επειδη γκρινιαζε και κανω μεγαλη ανατροπη απο 1-4 σε 8-5 Τελικα ειμαι πολυ παιχτης.Εμ βεβαια αφου κανω καλη προπονηση πανω στον ταλο καθε βραδυ |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17 (0 μέλη και 17 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο