|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο χρυσός είναι το μοναδικό μέταλλο το οποίο δεν σκουριάζει ακόμη κι όταν θαφτεί κάτω από τη γη για χιλιάδες χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#5971 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μάλιστα. Και οι γονείς του δεν έχουν συλληφθεί ακόμα;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5972 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Λοιπον σας χαιρεταω σιγα σιγα κι εγω. Αυριο πουρνο πουρνο την κανω για Ιταλια.
Καλο μου ταξιδι, καλα να περασω, θα προσεχω, θα φαω πιτσες και παγωτα και για σας (και θα γυρισω πισω 80 κιλα) φανελες, λαβαρα και λοιπα θα ψαξω να βρω και θα τα πουμε σε μια βδομαδουλα ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5973 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Καλά να περάσεις Μαιρούλα. Να προσέχεις τη τσάντα σου, οι Ιταλοί είναι λαμόγια σαν εμας
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5980 (permalink) | |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Παράθεση:
Ναι και κατά μερικούς γέμισε κι εδώ ο τόπος με "κωλόπαιδα" "αλήτες" και "τσογλάνια" όπως και τότε στη Γαλλία.. Το θέμα είναι να μπορεί να ξεχωρίσει κανείς το κομάτι που εκφράζει το αυθεντικό και το αυθόρμητο και που δυστυχώς για αυτούς υπάρχει ακόμη. | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:55.

Καλο μου ταξιδι, καλα να περασω, θα προσεχω, θα φαω πιτσες και παγωτα και για σας (και θα γυρισω πισω 80 κιλα) φανελες, λαβαρα και λοιπα θα ψαξω να βρω και θα τα πουμε σε μια βδομαδουλα 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο