WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Mazda 6 28-04-2008 02:38

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51323)
Και μετά απο όλα αυτά που έφαγες επέζησες?!?!?:amhn:

Πωπω,τα σπάει ο παπούς ε...:clap:

Ναι, ζω και γράφω!!!

ΜΕγάλη μορφή ο παππούς μου, να τον έχει ο Θεός καλά! 91 παρακαλώ!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51333)
Το φιάσκο της χρονιάς

Εχθές το βράδυ κατά τις 11 πήγαμε στην εκκλησία. Είχε αρκετό κόσμο και περιμέναμε σιγά σιγά να μπούμε μέσα.
Δεν ακουγόταν όμως καμία ψαλμωδία. Μπαίνουμε μέσα και μια γυναίκα διάβαζε το γράμμα του πατριάρχη προς τους χριστιανούς.
Όλοι την είχαν γραμμένη και μιλούσαν χαμηλόφωνα μεταξύ τους.
Μετά από 5 λεπτά που τελειώνει το γράμμα και για τα επόμενα 25 λεπτά (μέχρι της 12 παρά 5) δεν εμφανίστηκε ο παπάς, οι ψάλτες στα @@ τους και όλοι εμείς να αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Έτσι όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει.

Στις 12 παρά 5, εμφανίζεται ο τράγος και αρχίζει να γκαρίζει κάτι ψαλμούς. Μισά αγγλικά, μισά ελληνικά και σε κάποια φάση ξεχνάει τα λόγια. Σόρρυ φορ γκοντ σέικ, άι φοργκότ δε γουόρντς, λέει. Μετά ξαναρχίζει. Στις 12:20 θυμήθηκε να πει το Χριστός Ανέστη.

Κλασικά όλοι εξαφανίστηκαν και μείναμε καμιά πενηνταριά μαλάκες για να κοινωνήσουμε. Ο παπάς (κύπριος σε παρακαλώ που ζοριζόταν πολύ με τα ελληνικά) το βιολί του. Άρχιζε, σταματούσε φύσαγε, ξεφύσαγε. Κανένας συγχρονισμός με τους ψάλτες.

Λέγανε κάτι προσευχές οι ψάλτες και απότομα σταματούν γιατί ήταν η σειρά του. Γυρνάει και τους λέει 'Καλά διάλειμμα κάνουμε;;'. ''Οχι, είναι η σειρά σας' του λέει μία. Ε και αρπάζονται...

Αυτό συνέβει 5-6 φορές με ψαλμωδίες, παύσεις και μπινελίκια από μέσα τους. Επιτέλους στις 2:00 κοινωνήσαμε και φύγαμε...

Και να επιτέλους μια χώρα που μπορούν να συμβούν το ίδιο τραγελαφικα΄πράγματα όπως στην Ελλάδα!;D

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51334)
Αυτός προφανώς είχε ντυθεί παπάς στις απόκριες και ξέχασε να βγάλει τη στολή απο πάνω του...;D:amhn:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:hehe:

greekfansws 28-04-2008 12:42

δεν φταίει η χώρα εμείς πήγαμε εκεί :P

Insomni@ 28-04-2008 12:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51339)
Και να επιτέλους μια χώρα που μπορούν να συμβούν το ίδιο τραγελαφικα΄πράγματα όπως στην Ελλάδα!;D

Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε εδώ θα τον είχαν γιουχάρει τον παπά(?) με την μία...kalo!!!

depoina 28-04-2008 13:16

Η χώρα δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία και τον τραγόπαπα τον τεμπέλη! (66)

Insomni@ 28-04-2008 13:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51358)
Η χώρα δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία και τον τραγόπαπα τον τεμπέλη! (66)

:rofl: :hehe::rofl:

Cantona13 28-04-2008 16:23

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 51364)
:hehe:
ΟΧΙ!

Η απαντηση στο 3ο ειναι το παρακατω... Μπηκαμε σαν τα καλα κοριτσια στα συγκρουομενα. Τιμει τον υπευθυνο που ανοιγοκλεισε 3 φορες το συστημα γιατι μια φιλη μου δε μπορουσε να ξεκινησει??
Την τιμει τελικα που ειχε μπει σε χαλασμενο συγκρουομενο?
Την τιμει που αλλαξε και παλι δε μπορουσε να ξεκινησει?
Την τιμει που ειναι η πρωτη που βρηκε... οπισθεν σε συγκρουομενο? :hehe:

Σιγουρα ειχε μπει σε συγκρουομενο και οχι σε πραγματικο αυτοκινητο;:rofl:

pink 28-04-2008 16:40

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 51366)
Σιγουρα ειχε μπει σε συγκρουομενο και οχι σε πραγματικο αυτοκινητο;:rofl:

Σιγουροτατα. Αλλα μαλλον δεν τους ειχαν βαλει βενζινη... :hehe:

mousaka+10 29-04-2008 01:12

K η φαση του τριημερου...

Κυριακη βραδυ...εχουν φυγει ολοι απο σπιτι κ εχω μεινει εγω,οι γονεις μ κ ενας φιλος μ με τη μανα τ.Ειμαστε ολοι ψιλοπτωματα κ καθομαστε.Δν ακουγοταν σχεδον τπτ.Το πλυντηριο ρουχων τα ειχε ψιλοπαιξει κ εκανε τρελους ηχους.Σε μια στιγμη κανει ενα δυνατο ηχο σαν να τριζει το σπιτι κ η μανα μ πεταγεται εξω απο το σπιτι τρεχοντας και φωναζοντας "Βγειτε εξω.Παναγια μου,τι σεισμος ειναι αυτος,θα πεθανουμε!!"

Το τι εγινε μπορειτε να το φανταστειτε!!Χρειαστηκε ενα 10λεπτο να σταματησουμε να γελαμε.Η μανα μ για κανα τεταρτο επιανε την καρδια της κ προσπαθουσε να ηρεμησει απο το φοβο κ μετα απο κανα 20λεπτο αρχισε να γελαει σαν τρελη.:hehe::hehe::worship::worship:

Cantona13 29-04-2008 11:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 51374)

Κυριακη βραδυ...εχουν φυγει ολοι απο σπιτι κ εχω μεινει εγω,οι γονεις μ κ ενας φιλος μ με τη μανα τ.Ειμαστε ολοι ψιλοπτωματα κ καθομαστε.Δν ακουγοταν σχεδον τπτ.Το πλυντηριο ρουχων τα ειχε ψιλοπαιξει κ εκανε τρελους ηχους.Σε μια στιγμη κανει ενα δυνατο ηχο σαν να τριζει το σπιτι κ η μανα μ πεταγεται εξω απο το σπιτι τρεχοντας και φωναζοντας "Βγειτε εξω.Παναγια μου,τι σεισμος ειναι αυτος,θα πεθανουμε!!"

Το τι εγινε μπορειτε να το φανταστειτε!!Χρειαστηκε ενα 10λεπτο να σταματησουμε να γελαμε.Η μανα μ για κανα τεταρτο επιανε την καρδια της κ προσπαθουσε να ηρεμησει απο το φοβο κ μετα απο κανα 20λεπτο αρχισε να γελαει σαν τρελη.:hehe::hehe::worship::worship:

:hehe::hehe::hehe::hehe:

Insomni@ 29-04-2008 21:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 51374)

Το τι εγινε μπορειτε να το φανταστειτε!!Χρειαστηκε ενα 10λεπτο να σταματησουμε να γελαμε.Η μανα μ για κανα τεταρτο επιανε την καρδια της κ προσπαθουσε να ηρεμησει απο το φοβο κ μετα απο κανα 20λεπτο αρχισε να γελαει σαν τρελη.

:hehe:
Δεν παίζεται η μάνα σου ρε Μουσακά!!!:clap::worship: :worship:
Και αυτή η εναλλαγή φόβου και μετά γέλιου τα σπάει!!!:rofl:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:38.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0