WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

Mazda 6 27-04-2008 12:09

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51308)
...Όποιος απλώσει ρούχα σήμερα θα το μετανοιώσει πικρά...;D

Είμαι περίεργος... Όχι είμαι περίεργος να δω, ποιά θα βάλει ή θα είχε βάλει πλυντήριο χθες και θα άπλωνε σήμερα ρούχα!!!:amhn:kalo!!!

Astrolabos 27-04-2008 15:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 51308)
...Όποιος απλώσει ρούχα σήμερα θα το μετανοιώσει πικρά...;D

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51309)
Είμαι περίεργος... Όχι είμαι περίεργος να δω, ποιά θα βάλει ή θα είχε βάλει πλυντήριο χθες και θα άπλωνε σήμερα ρούχα!!!:amhn:kalo!!!

http://img409.imageshack.us/img409/8258/pwned111za6.jpg

:rofl::rofl::rofl:

Insomni@ 27-04-2008 19:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51309)

Πάντως όχι κάποια που ξέρει τί κάνει...;D:P

Mazda 6 27-04-2008 20:47

Λοιπόν... μιας και αρχίζω γράμμωση είπα να γεμίσω 2 μέρες το σώμα μου και μετά να αδειάσω και να κρατήσω μάζες... Ιδού τι τσάκισα λοιπόν απο το πρωί:

11:00
1 τσουρέκι μεγάλο με σοκολάτα και 450 ml γάλα.
Απο τις 13:30
4 κομμάτια ζαμπονοτυρόπιτα.
2 κομμάτια αρνί στο φούρνο με πατάτες.
1/4 αρνί στη σούβλα.
Τα πλευρά και ένα μπούτι αρνί αντικρυστό που έφτιαξε ο παππούς μου.
1 αρνίσιο κεφαλάκι στη σούβλα (μάτια, γλώσσα, μυαλό).
3 κομμάτια κοκορέτσι.
Δεν υπολογίζω πατάτες τηγανιτές, τυριά, τζατζίκια, ρώσικη και λίγη ντομάτα απο τη χωριάτικη.

Ήπιαμε 8 άτομα, απο το καλό κρασί του παππού, 12 κιλά!!!

Σήμερα έκλεψε τη παράσταση η ατάκα του παππού όταν του πρόσφεραν σαλάτα:
"Πάρε πέρα πέρα τη βοσκαρέ των οζώ!!! Σήμερα τρώμε κρέας!!!"

Γειά σου ρε παππού, να τα χιλιάσεις!!!

Elina 27-04-2008 22:25

αυτα ειναι .φαγητο οπως δεν εχουμε ξαναφαει.αν και δεν εφαγα πολυ σήμερα:P

Insomni@ 27-04-2008 23:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 51314)
Λοιπόν... μιας και αρχίζω γράμμωση είπα να γεμίσω 2 μέρες το σώμα μου και μετά να αδειάσω και να κρατήσω μάζες... Ιδού τι τσάκισα λοιπόν απο το πρωί:

11:00
1 τσουρέκι μεγάλο με σοκολάτα και 450 ml γάλα.
Απο τις 13:30
4 κομμάτια ζαμπονοτυρόπιτα.
2 κομμάτια αρνί στο φούρνο με πατάτες.
1/4 αρνί στη σούβλα.
Τα πλευρά και ένα μπούτι αρνί αντικρυστό που έφτιαξε ο παππούς μου.
1 αρνίσιο κεφαλάκι στη σούβλα (μάτια, γλώσσα, μυαλό).
3 κομμάτια κοκορέτσι.
Δεν υπολογίζω πατάτες τηγανιτές, τυριά, τζατζίκια, ρώσικη και λίγη ντομάτα απο τη χωριάτικη.

Ήπιαμε 8 άτομα, απο το καλό κρασί του παππού, 12 κιλά!!!

Σήμερα έκλεψε τη παράσταση η ατάκα του παππού όταν του πρόσφεραν σαλάτα:
"Πάρε πέρα πέρα τη βοσκαρέ των οζώ!!! Σήμερα τρώμε κρέας!!!"

Γειά σου ρε παππού, να τα χιλιάσεις!!!

Και μετά απο όλα αυτά που έφαγες επέζησες?!?!?:amhn:

Πωπω,τα σπάει ο παπούς ε...:clap:

greekfansws 28-04-2008 00:04

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 51327)
-v

τοσο καλή ; :P

depoina 28-04-2008 00:11

Το φιάσκο της χρονιάς

Εχθές το βράδυ κατά τις 11 πήγαμε στην εκκλησία. Είχε αρκετό κόσμο και περιμέναμε σιγά σιγά να μπούμε μέσα.
Δεν ακουγόταν όμως καμία ψαλμωδία. Μπαίνουμε μέσα και μια γυναίκα διάβαζε το γράμμα του πατριάρχη προς τους χριστιανούς.
Όλοι την είχαν γραμμένη και μιλούσαν χαμηλόφωνα μεταξύ τους.
Μετά από 5 λεπτά που τελειώνει το γράμμα και για τα επόμενα 25 λεπτά (μέχρι της 12 παρά 5) δεν εμφανίστηκε ο παπάς, οι ψάλτες στα @@ τους και όλοι εμείς να αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Έτσι όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει.

Στις 12 παρά 5, εμφανίζεται ο τράγος και αρχίζει να γκαρίζει κάτι ψαλμούς. Μισά αγγλικά, μισά ελληνικά και σε κάποια φάση ξεχνάει τα λόγια. Σόρρυ φορ γκοντ σέικ, άι φοργκότ δε γουόρντς, λέει. Μετά ξαναρχίζει. Στις 12:20 θυμήθηκε να πει το Χριστός Ανέστη.

Κλασικά όλοι εξαφανίστηκαν και μείναμε καμιά πενηνταριά μαλάκες για να κοινωνήσουμε. Ο παπάς (κύπριος σε παρακαλώ που ζοριζόταν πολύ με τα ελληνικά) το βιολί του. Άρχιζε, σταματούσε φύσαγε, ξεφύσαγε. Κανένας συγχρονισμός με τους ψάλτες.

Λέγανε κάτι προσευχές οι ψάλτες και απότομα σταματούν γιατί ήταν η σειρά του. Γυρνάει και τους λέει 'Καλά διάλειμμα κάνουμε;;'. ''Οχι, είναι η σειρά σας' του λέει μία. Ε και αρπάζονται...

Αυτό συνέβει 5-6 φορές με ψαλμωδίες, παύσεις και μπινελίκια από μέσα τους. Επιτέλους στις 2:00 κοινωνήσαμε και φύγαμε...

Insomni@ 28-04-2008 00:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51333)
Το φιάσκο της χρονιάς

Εχθές το βράδυ κατά τις 11 πήγαμε στην εκκλησία. Είχε αρκετό κόσμο και περιμέναμε σιγά σιγά να μπούμε μέσα.
Δεν ακουγόταν όμως καμία ψαλμωδία. Μπαίνουμε μέσα και μια γυναίκα διάβαζε το γράμμα του πατριάρχη προς τους χριστιανούς.
Όλοι την είχαν γραμμένη και μιλούσαν χαμηλόφωνα μεταξύ τους.
Μετά από 5 λεπτά που τελειώνει το γράμμα και για τα επόμενα 25 λεπτά (μέχρι της 12 παρά 5) δεν εμφανίστηκε ο παπάς, οι ψάλτες στα @@ τους και όλοι εμείς να αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Έτσι όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει.

Στις 12 παρά 5, εμφανίζεται ο τράγος και αρχίζει να γκαρίζει κάτι ψαλμούς. Μισά αγγλικά, μισά ελληνικά και σε κάποια φάση ξεχνάει τα λόγια. Σόρρυ φορ γκοντ σέικ, άι φοργκότ δε γουόρντς, λέει. Μετά ξαναρχίζει. Στις 12:20 θυμήθηκε να πει το Χριστός Ανέστη.

Κλασικά όλοι εξαφανίστηκαν και μείναμε καμιά πενηνταριά μαλάκες για να κοινωνήσουμε. Ο παπάς (κύπριος σε παρακαλώ που ζοριζόταν πολύ με τα ελληνικά) το βιολί του. Άρχιζε, σταματούσε φύσαγε, ξεφύσαγε. Κανένας συγχρονισμός με τους ψάλτες.

Λέγανε κάτι προσευχές οι ψάλτες και απότομα σταματούν γιατί ήταν η σειρά του. Γυρνάει και τους λέει 'Καλά διάλειμμα κάνουμε;;'. ''Οχι, είναι η σειρά σας' του λέει μία. Ε και αρπάζονται...

Αυτό συνέβει 5-6 φορές με ψαλμωδίες, παύσεις και μπινελίκια από μέσα τους. Επιτέλους στις 2:00 κοινωνήσαμε και φύγαμε...

Αυτός προφανώς είχε ντυθεί παπάς στις απόκριες και ξέχασε να βγάλει τη στολή απο πάνω του...;D:amhn:

pink 28-04-2008 00:48

Αουτς, αουτς, αουτς!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:38.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0