|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Peugeot αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909; για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4852 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Προσωρινά είναι μη χαίρεσαι. Πειραματίζομαι μέχρι να καταλήξω στα μετάλλια όπου και θα ενημερωθείτε
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4853 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Να μου πεις πότε για να προγραμματίσω ντοπάρισμα να πάρω κανα μετάλλιο! Έτσι για να είμαστε στο κλίμα! Λίγο oxibolone, halotestin, somatotropin, primobolan depot, clenbuterol και θα είμαι τούρμπο σε 4-5 βδομάδες ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4860 (permalink) | |
|
Οργίλος
![]() |
Παράθεση:
Νισάφι πια. ΤΙ 18-20 ΡΕ ****** ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ ΠΑΜΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ??? | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Astrolabos : 11-04-2008 στις 19:40. Αιτία: Ανάποδα θα σε κρεμάσω μικρέ |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18 (0 μέλη και 18 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37.

Επειδη στοιχηματισα να περασει η λιβερπουλ;;;;;

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο