|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι να βγει από την ατμόσφαιρα το διαστημόπλοιο "Saturn 5" έκαιγε 13,5 τόνους καύσιμα το δευτερόλεπτο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4311 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παρακαλειτε η καλοβολεμενη κ. Ινσομνια με τα παρασημα της κ αδερφη του κ. Αστρολαβου να μην μπλεκετε στην υποθεση...αν θελει το φορουμ μικρο κ οχι μια παγκοσμια δυναμη οπως εμεις ας μην στηριξει την κινηση μας.
|
|
|
|
|
#4312 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Δεν είμαι καλοβολεμένη!!!Απο που το συμπεραίνεις αυτό? Νομίζεις ότι έχω ειδική μεταχείριση επειδή ο Αστρολάβος είναι αδερφός μου?Υ.Γ.Εγώ δεν είπα ότι δεν σας στηρίζω αγαπητε ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4313 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4316 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Γιατί είναι Μάρτης... και τη παροιμία τη ξέρεις
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4317 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
"Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή";
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4318 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Όχι...Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης....
![]() Εεε,να φτιάξει...τόσες μέρες που ΕΠΡΕΠΕ να είμαι μέσα όλο ήλιος,τώρα που μπορώ να ξεμυτίσω απ'το σπίτι χάλασε... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:00.

Αν θέλετε αντιπαραθέσεις να σας βγάλω στον Ευαγγελάτο ή στα παρατράγουδα της Πάνια,εσείς επιλέγετε ή ακόμα καλύτερα να σας χτυπήσω ένα coctail αναισθητικών ενέσεων να τα δείτε όλα...

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο