WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

depoina 29-02-2008 15:33

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Και μετά ;; :P

gatoni 29-02-2008 15:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 46601)
Και μετά ;; :P

Efi Thodi - Give a bit of hmmm to me
You need to upgrade your Flash Player

.... :worship:

depoina 29-02-2008 16:11

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 46602)

Efi Thodi - Give a bit of hmmm to me
You need to upgrade your Flash Player
.... :worship:

Μεγάλο σόου δλδ

mousaka+10 01-03-2008 00:34

Aυτα ειναι...προσκυνησαμε στο μεγαλειο της Θωδη...10000 κοσμος...περισσοτερα κ απο τον Παναθηναικο...τι περισσοτερα;;Διπλασια...η γυναικα ειναι θεα,με αψογο στιλ,εκπληκτικη φωνη κ απταιστα Αγγλικα αλλα Ιταλικα εβαλε φωτια στην Πατρα κ αξια πηρε το στεμα της βασιλισσας του καρναβαλιου...οταν ειπε το γλυκα ενιωσα οτι ειμαι σε αλλο πλανητη κ στα καπακια με αποτελειωσε με τα γιδια που μπηκαν στο μαντρι...τετοιες στιγμες τις θυμασαι σε ολη σ τη ζωη...

ΕΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ...:worship::worship:

Mazda 6 01-03-2008 02:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 46647)
Aυτα ειναι...προσκυνησαμε στο μεγαλειο της Θωδη...10000 κοσμος...περισσοτερα κ απο τον Παναθηναικο...τι περισσοτερα;;Διπλασια...η γυναικα ειναι θεα,με αψογο στιλ,εκπληκτικη φωνη κ απταιστα Αγγλικα αλλα Ιταλικα εβαλε φωτια στην Πατρα κ αξια πηρε το στεμα της βασιλισσας του καρναβαλιου...οταν ειπε το γλυκα ενιωσα οτι ειμαι σε αλλο πλανητη κ στα καπακια με αποτελειωσε με τα γιδια που μπηκαν στο μαντρι...τετοιες στιγμες τις θυμασαι σε ολη σ τη ζωη...

Άντε να ρθει και σε 'μας!!! ;D

pink 01-03-2008 15:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 46647)

Αυτο ακριβως μου ερχεται κι εμενα στο μυαλο οταν ακουω Εφη Θωδη! :P

TALOS 01-03-2008 15:58

Εγω οταν ακουω αψογο στυλ, γιατι θυμαμαι τον μπορχα να πλασαρει?

pink 01-03-2008 16:08

Το κανε κι αυτο? Και δεν του το'χα...

mousaka+10 01-03-2008 17:03

To φορουμ σερνεται τρελα ρεεεε...δν παλευτεται με τπτ...20 λεπτα τη σελιδα κανει...

ΑΣΤΡΟΛΑΒΕ ΠΟΥΛΑ!!

Απο σημερα ιδρυω τη WEK...:hehe:

gatoni 01-03-2008 17:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 46682)
To φορουμ σερνεται τρελα ρεεεε...δν παλευτεται με τπτ...20 λεπτα τη σελιδα κανει...

ΑΣΤΡΟΛΑΒΕ ΠΟΥΛΑ!!

Απο σημερα ιδρυω τη WEK...:hehe:

Έτσι! Μαζί είμαστε πιό δυνατοί και από τον Αμπράμοβιτς των φόρουμ! Το world ανήκει στους users του,τέλλλλος!

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:25.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0