|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδελφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3175 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() και οσον αφορα αυτα που κοπηκα , δυστυχως εχεις και αλλη ευκαιρια και δεν μπορει να το πει η δασκαλα στη φιλη της δασκαλα που μπορει να ειναι και συγγενης σου...λεω εγω τωρα και ο νοων νοειτω..![]() | |
|
|
|
|
#3176 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Δν σε τιμει που εχει μεινεις στα 7 απο τα 6 μαθηματα που εχεις δωσει κ μιλας.
![]() Το αποκατω δν το καταλαβαινω ουτε εγω κ πιθανοτατα ουτε κ εσυ αλλα εχω να πω ενα.Τα 3αρια τα παιρνω με την αξια μ!! ![]() |
|
|
|
|
#3177 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#3179 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3180 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Μου φαίνεται πως θα δούμε το σενάριο Τριανταφυλλόπουλου-Αναστασιάδη να επαναλαμβάνεται στο world...
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:58.

και ο νοων νοειτω..

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο