![]() |
Απάντηση: Μια καλημέρα/καληνύχτα είν'αυτή, πες την κι'ας πέσει κάτω.
Παράθεση:
Αν είσαι στην 20η βδομάδα, έχω να σου πω 2-3 κολπάκια να ξεκωλήσεις και ν'αρχίσεις να χάνεις πάλι, πιο γρήγορα όμως. Εγώ υπολογίζω ότι στη 16η βδομάδα θα είμαι 12 κιλά κάτω. Σίγουρα έχεις "κοιμήσει" το μεταβολισμό σου μετά απο τόσο καιρό. Στειλε μου ΡΜ αν θες;D. |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Σωστα..λαθος μας.
Θα επανορθωσουμε αυριο!;D |
Sorry for the gap, αλλά τι είναι το παιχνίδι "σκατά"; ^o)
|
Καταρχας εισαι εκτος θεματος!!;D
Το ιδιο με τον γαιδαρο αλλα με διαφορετικο ονομα! |
Καταρχήν καλημέρα...11/2 αρχίζει η εξεταστική....Χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά μου...
Παράθεση:
Παράθεση:
Ρε αν έχετε θέληση όλα γίνονται..αμα δυσανασχετείτε και βαριέστε να κάνετε δίαιτα,σιγά μην χάσετε!!!:P Και όταν λέμε δίαιτα δεν εννοούμε μαρούλι (άπλυτο:hehe:) και νερό,σωστή διατροφή η οποία περιλαμβάνει όλες τις ουσίες που πρέπει να λαμβάνει καθημερινά ο οργανισμός μας...Αααα,και φρούτα κ' λαχανικά(ωμά) κυρίως να τρώς!!!Βοηθάνε πολύ!!! |
Παράθεση:
Λογω δουλειας ολα στο σπιτι... Επισης 3 φορες την εβδομαδα αναρριχηση σε πιστα κλειστη για κανενα 2 ωρο. αυτα΄..... θελω κι αλλα αλλα δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω :cry: |
Παράθεση:
οχι και απλυτο μαρουλι... |
Παράθεση:
Μην απογοητέυεσαι τώρα..και γω σε μια φάση δεν έχανα καθόλου και είχα πάρει και μισό κιλό...καμια φορά κολλάει ο οργανισμός...:blabla: |
Παράθεση:
ένα κιλό θέλω ακόμα και είμαι στα κατώτατα όρια λιπους αλλά παλεύω να αυξήσω μυική μάζα... και δεν ειναι ευκολο... αν δεν εχεις και τον χρονο... άτιμα ψωμάκια... παντα πισω μου θα είναι...;p :amhn:ουφ... |
Κ πως γινοταν με τα ζαρια κ τα πουλια ρε;;
Αν φερεις 6αρες κ δν βροντηξεις το πουλι να ακουστει,να το απολαυσεις τι να λεει;;;Φαγητο χωρις αλατι... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:12. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin