|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το στόμα του σκύλου είναι 200 φορές καθαρότερο από αυτό του ανθρώπου! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
αυτες τις μαλακιες να τις πινετε εσεις ρε κουλτουριαραιοι.
η χαινεκενουλα ειναι κιτρινη |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Guiness, η αγαπημένη μου!!!
Α ρε πουτ@να δίαιτα, δε θα γίνω κομμάτια;! Θα γίνω και μετά θα περάσω ένα καλοκαίρι 2 ελεύθερα τη βδομάδα! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα ρε παιδιά. Ακούστε ιστορία που έχει τύχει σε μένα προσωπικά.
Δίνω στο 1ο έτος μάθημα (διαφορικές εξισώσεις) που ήδη έχω κοπεί μία φορά με 2 (ήμουν σίγουρος πως έχω γράψει παραπάνω,όχι απαραίτητα για να περάσω αλλά παραπάνω από 2). Κάθομαι λοιπόν και λιώνω στο διάβασμα. Πάω και γράφω,βάζει παλούκια αλλά βγαίνοντας είμαι ο μόνος από την παρέα μου που είμαι σίγουρος πως το περνάω. Βγαίνουν τα αποτελέσματα,παώ να τα δω στις ανακοινώσεις και τι βλέπω; Άσσο!!! Δεν μπορεί λέω,κάτι είδα λάθος... Ξανακοιτάω πιό προσεκτικά, άσσος ημίχρονο-άσσος τελικό! Εν μέσω εγκεφαλικού και ταυτόχρονου σοκ πάω να δω γραπτό... Τον βρίσκω λοιπόν τον καθηγητή. 8 θέματα ισοδύναμα,έχω γράψει 5-6 θέματα. Πρώτο θέμα: "Έχεις βγάλει ένα ανάποδο πρόσημο άρα βρίσκεις λάθος αποτέλεσμα άρα όλο λάθος, 0 μονάδες από εδώ"!!! Δεύτερο θέμα:"Έχεις κάνει λάθος στις πράξεις μετά τη διαδικασία άρα λάθος αποτέλεσμα άρα 0 μονάδες"! Εν τω μεταξύ η διαδικασία ήταν καμια σελίδα... 3ο και 4ο θέμα: "Το έχεις φτάσει σωστά μέχρι τα ολοκληρώματα αλλά δεν τα έχεις υπολογίσει οπότε σου βάζω ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ το 1/4 του κάθε θέματος" Περιττό να πω πως ήταν ολοκληρώματα που το βιβλίο ανέφερε πως λύνονται μόνο από υπολογιστή. "Ωραία,στο 5ο θέμα που είναι σωστό δεν παίρνω τις μονάδες;" αναρατιέμαι ο δύστυχος... "Ωχ ναι,ξέχασα να στο προσθέσω" απαντάει. Και λέει το επικό "Αλλά τι να πάρεις 1 τι να πάρεις 2"!!! Φεύγω επιτόπου για να μην τον αρχίσω στα μπινελίκια και έχω άλλα μετά... Και σε άλλα μαθήματα έχουν ξεχάσει να μου διορθώσουν θέματα. Οπότε δεν είναι πάντα πως παίρνεις ό,τι έγραψες. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Θα τον ειχα σκοτωσει επι τοπου. Μονο τον τροπο θα σκεφτομουν εκεινη την ωρα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:37.

Υβριδικός τρόπος