WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

TALOS 01-11-2007 04:03

Απάντηση: Εκτός Θέματος

κλασε ρε γατακι. Κι οποτε θες ο ΤσελεμεντΑΚΗΣ σου κανει ενα μαθηματακι γιατι αμα καλεσεις σε δειπνο καμια σοβαρη γκομενα και παραγγειλεις σουβλακια απ το Γιωργο τη βλεπω να φευγει για τσιγαρα και να την περιμενεις μεχρι το κεμπαπ να βγαλει τριχες

gatoni 01-11-2007 04:06

ΟΚ,θα σε έχω στα υπ' όψιν... Αν και δεν έχω πρόβλημα στο να παραγγείλω για τέτοιες περιστάσεις.

depoina 01-11-2007 12:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 35045)
ΟΚ,θα σε έχω στα υπ' όψιν... Αν και δεν έχω πρόβλημα στο να παραγγείλω για τέτοιες περιστάσεις.

Πιτσούλα μισή έτσι και μισή αλλιώς και παγωμένες μπυρίτσες... ;D

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;D ;D ;D

TALOS 03-11-2007 14:42

Απάντηση: Yahoo NBA Fantasy

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 35199)
NBA fantasy από όσο ξέρω δεν υπάρχει εδώ. Είμαι μέσα στο να το ξεκινήσουμε και ξέρω ότι ο γατόνης θα το τιμήσει σίγουρα. Για τα άλλα τα σαπάκια δε ξέρω:P Για δώσε λίνκ να γραφτούμε.

οντως. πιο αργοσχολο πλασμα δεν υπαρχει. ασε το ιντερνετ πια ρεεεεεεε. η ζωη ειναι εκει εξω ρεεεεεεεε. βγες πιες μια μπυρα. βυνη λικισκος κλπ που να τα ξερεις εσυ αυτα...

gatoni 03-11-2007 14:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 35201)
οντως. πιο αργοσχολο πλασμα δεν υπαρχει. ασε το ιντερνετ πια ρεεεεεεε. η ζωη ειναι εκει εξω ρεεεεεεεε. βγες πιες μια μπυρα. βυνη λικισκος κλπ που να τα ξερεις εσυ αυτα...

Αυτό λέγεται ύβρις!

Πάμε για το quiz της ημέρας: Τετάρτη βράδυ που θα πίνω το ένα μπυρόνι μετά το άλλο βλέποντας cl ποιός θα τριγυρνάει στο ΚΨΜ μπας και βρει καμια γκαζόζα??? :hehe:

Χλωμό το βλέπω για αυτό το fantasy,θέλει καθημερινή ενασχόληση και αρκετό ψάξιμο.

TALOS 03-11-2007 15:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 35202)
Αυτό λέγεται ύβρις!

Πάμε για το quiz της ημέρας: Τετάρτη βράδυ που θα πίνω το ένα μπυρόνι μετά το άλλο βλέποντας cl ποιός θα τριγυρνάει στο ΚΨΜ μπας και βρει καμια γκαζόζα??? :hehe:

:whipped:

gatoni 03-11-2007 15:46

Ναι φίλοι μου,στο παραπάνω ποστ βλέπετε τον Τάλο με τα μωβ και τον διοικητή του με τα κίτρινα... kalo!!!kalo!!!

TALOS 03-11-2007 15:54

quiz νο2: του χρονου τετοιο καιρο ποιος θα παραλαμβανει το γκολφακι το gti, θα ξεκιναει μεταπτυχιακο, θα χει τη δουλιτσα του το σπιτακι του και τα λεφτακια του και ποιος θα κουρευει τη χαιτη την Κορυδαλλιωτικη για να παρουσιαστει στα τεθωρακισμενα στην Αυλωνα?

gatoni 03-11-2007 16:00

Δεν ξέρω,δυσκολεύομαι να απαντήσω... ;D

Κουίζ νο3: Ποιοί θα πάνε στο εκτός θέματος από λεπτό σε λεπτό; :P

Astrolabos 03-11-2007 16:34

;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:49.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0