![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ, λιωσε μου μια ασπιρινουλα. Δε νιωθω καλα. Εχω 36,7
|
Τράβα να κάνεις πρόβες με κανα σαπούνι εσύ ρε μη σου πέσει από βδομάδα και έχεις άλλα!
|
φιλε ειμαι ετοιμος. εχω κανει προβες και δε μου πεφτει τπτ κατω. Εσυ....το ριχνεις το αλατι στον τραχανα?
|
Το ξεχνάω καμιά φορά ρε συ αλλά δεν είναι το φόρτε μου η κουζίνα. Η ποδίτσα σου τι χρώμα έχει είπαμε; ;D
|
εγω παλι δεν εχω προβλημα. και στην κουζινα και στο σαλονι και στην τουαλετα οπου θελεις εργαζομαι εγω.
Η ποδιτσα μου ειναι ασπρη φιλε, γιατι προτιμω να μαγειρευω απ το κερατο. |
Τρεχάτε παιδια! Ο Τάλος δίνει tips! "Πως να τον κάνετε σκυλάκι σας με 5 απλές κινήσεις"!
Πρόσεχε μη σου κόψει το αυγολέμονο στην κοτόσουπα και σε παρατήσει να βρει άλλον... :hehe: |
καντε σπριντ παιδια. Ο Γατονης δινει τιψ. ''πώς να πιστευετε πως ειστε νταης και ζειτε στην εποχη του 1900 και εχετε τη γκομενα δουλα και κυρα, ενω αυτη οταν δουλευετε παλουκωνει τη μιση Αθηνα''
|
Tip 2 by Τalos: "Φτιάξε της ζεστό φαγάκι,κάνε τη φασίνα και θα σε έχει πρώτη επιλογή (για τις δουλειές του σπιτιού,το βράδυ μπορεί να αργήσει λίγο να γυρίσει)"
|
1. δε ΤΗΣ φτιαχνω φαι.Μαγειρευω γιατι γουσταρω
2. οταν πω οτι θα περιποιηθω μια γυναικα, θα της ευχαριστησω ολο της το ειναι. απο τροφη μεχρι οπου παει η φαντασια σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Μια νυχτα απ τη ζωη μου ολοκληρη η δικη σου |
Παράθεση:
Μην τσαντίζεσαι και keep cooking... :hehe: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:40. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin