|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2141 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2144 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
νταξει δεν ηταν και ΣΑΜΙΝΑ.Ουτε διδυμοι πυργοι
|
|
|
|
|
|
|
#2146 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
δε ψηνομαι.Πληρωσε τα εσυ και σε παντρευομαι μονο εγω.μη με παντρευτεις εσυ
|
|
|
|
|
|
|
#2148 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ PRIEST OF LOVE ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΟΥΣΤ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ |
|
|
|
|
|
|
#2149 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΤΖΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ''ΜΕ ΤΙΜΕΙ''.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΗΡΥΣΩ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΡΑΒΟΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟ |
|
|
|
|
|
|
#2150 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ... ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΓΑΝΤΙ,ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΜΑΚΕ ΜΥ DAY... ![]() Άλλωστε τελειώνει και η εξεταστική και θέλω να έχω κάτι να παίζω στον ελεύθερο μου χρόνο... ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17 (0 μέλη και 17 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο