|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια ισχυρή καταιγίδα έκοψε στα δύο το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έξω από την Ανταρκτική. Το Β15, με έκταση 11.000 τετραγωνικά χιλόμετρα, είχε περίπου το μέγεθος της Τζαμάικα και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παγόβουνα που είχαν καταγραφεί ποτέ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1623 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι: «Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, Βόρειας Ιρλανδίας και του Berwick-upon-Tweed». Το τελευταίο είναι μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα με την Σκωτία, την οποία διεκδικούσε ο βασιλιάς των Σκωτσέζων επί μακρόν. Η πόλη αυτή μάλιστα ήταν επίσημα σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμανία, μέχρι το 1987 επειδή ο Tσόρτσιλ κήρυξε τον πόλεμο με το συνολικό όνομα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στην συνθήκη συνθηκολόγησης ξεχάστηκε να αναγραφεί.
ακου ρε τι μαθαινει κανεις! |
|
|
|
|
#1630 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ωπα κι εγω εδω ειμαι ακομα.Τεταρτη φευγω.Ρε ακομα και οι γατες που κοιμουνται στις πολυθρονες της αυλης και με τρομαζουν οταν πεταγονται κατα τις 4-5 που γυρναω, εχουν φυγει.Εχω να χεστω κανα διμηνο!
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:04.

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο