|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1593 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Εχθές, 11 το πρωί στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Πλατείας Καλογήρων...
Κλασικά ποτέ δεν περνάμε από τα φανάρια, παρά περιμένουμε να ανάψει κόκκινο για να σταματήσουν κάποτε τα αυτοκίνητα ή περνάμε σιγά σιγά... Δεν είχε κίνηση και τρεις 'κυρίες' ξεκίνησαν να περάσουν απέναντι... Ένας τύπος έκοψε ταχύτητα και απλά τους έκανε νόημα με το χέρι, να περάσουν γρήγορα.... Τα παίρνει η μία και ανοίγει το στόμα της... 'Α θες να περάσω και γρήγορα ε;;' 'Αντε τελείωνε' της λέει ο τύπος αστεία. Και τότε είναι που αρχίζουν τα καντήλια...Το τι τον είπε δεν περιγράφεται...Ούρλιαζε κιόλας...Αναρωτιέμαι γιατί δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο ο άνθρωπος να της σπάσει τα δόντια...έτσι για πλάκα.... Καθόμουν και την κοίταζα απορημένη.... Εχθές, 6 το απόγευμα, σε κομμωτήριο της Αργυρούπολης... Και ενώ μου έχουν βάψει τα μαλλιά και περιμένω να περάσει η ώρα, σκάει στο μαγαζί μια κοπέλα στην ηλικία μου περίπου..Κάθησε δίπλα μου και περίμενε...Ζήτησε και ένα περιοδικό για να διαλέξει στυλ κουρέματος.. Και η τραγωδία αρχίζει... (και ας μην είμαστε στην Επίδαυρο...) Έχεις να μου προτείνεις κάτι γιατί δεν έχω αποφασίσει ;;' 'Θα σου πήγαινε πολύ ένα μακρύ καρέ' 'Μπα τα θέλω πιο κοντά' 'Ωραία, πόσο πιο κοντά ;;' 'Αντρικό, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Εσύ τι λες ;;' 'Εγώ σου είπα τη γνώμη μου και επειδή έχεις στρογγυλό προσωπάκι, ίσως να σου πηγαίνει καλύτερα το πιο μακρύ' (εν ολίγοις δε βλέπεις ότι έχεις πολύ χοντρό πρόσωπο και ότι δε θα σου πηγαίνει το αντρικό ; ) 'Μα εγώ τα θέλω κοντά!' 'Έγινε' Μετά από 30 λεπτά ένας κινητός κεφτές ήταν έτοιμος για τηγάνισμα.... ![]() Ρε που ζούμε...'Η μήπως η Αγγλία με έχει χαλάσει τρελά ;; |
|
|
|
|
|
|
#1594 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ένα τέτοι πράγμα δηλαδή... εγώ λέω χαλάρωσε και απόλαυσέ το! κυκλοφορούν και καπελάκια... ![]() εγώ όταν είχα κάνει παρόμοια μαλακία... μια μέρα πριν την 3ήμερη, Β' Λυκείου... δεν με αναγνώριζε κανείς... αλλά κατά τα άλλα μου πήγαινε... το θέμα όμως δεν είναι ο κινητός κεφτές... είνα τα ψυχολογικά που με έπιασαν... που δεν είχα να παίζω με τα μαλιά μου... και που νόμιζα ότι πάχυνα... ![]() οπότε... δεν έχεις τι άλλο να κάνεις... αλλά σε τιμεί... που γουστάρεις τις αλλαγές! ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#1599 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
http://www.fallingrain.com/world/GR/0/Aris.html | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#1600 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Ο χρηστης anthropas παει διακοπες.Τα λεμε στις 26 αυγουστου με το ντερμπι (Αστερας Τριπολης-Λαρισα),εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (κατεδαφιση της Παργας,βυθιση της Ζακυνθου και ματαιωση των πανηγυριων σε ολα τα χωρια της ορεινης ηλειας και αρκαδιας)
Σας αφηνω τον μικρο στο ποδι μου να χετε να παιζετε Αντε γεια αντμιναιοι Αντε γεια μοντερειταιοι Αντε γεια λοιποι |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17 (0 μέλη και 17 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:17.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο