![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
|
click to show |
αααααα οκ!!!!!!!! :P
|
Δεν με χάλασε που πήρα πτυχίο. :banana:
Δεν με χάλασε που πήρα 3 μερούλες άδεια. ;D Δεν με χάλασε που θα έχω άλλο ένα 3ήμερο στα 2 σκ που έρχονται. :jump: Δεν με χάλασε γενικώς!! :yahoo::yahoo: |
Σιδεροκέφαλος:P
|
Παράθεση:
Στρατιώτες σου λέει μετά... Ωραίος! Με το καλό το απολυτήριο και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία! |
Στρατιώτες σου λέει ο άλλος...
Κι εγώ έχω έναν τώρα που φιλοξενώ, και έχει μεγάλο πρόβλημα στη μονάδα του... χάλασε ο διάδρομος του γυμναστηρίου και δε μπορεί να κάνει αερόβια... α ρε Νικόλα... :) Φουλ Ναυτικό παιδιά όσο προλαβαίνετε!!! :) :) :) |
Παράθεση:
OLE OLE OLE τα θερμά μου ΟΛΕ... |
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωώ.... :)
|
Χαροπαλευει 17χρονος Αφγανος επειδη πηγε να τρυπωσει στο λιμανι σε μια νταλικα κι ο πισω φορτηγατζης για να μην τον αφησει πηγε και τον εκλεισε αναμεσα στις δυο νταλικες.
Μετα μεταναστες κλεισαν την Ηρωων Πολυτεχνειου και σκασαν και οι μπατσοι.Αρχισαν,κατευθειαν τα χημικα...μετα αρχισε πετροπολεμος κι αναψαν και κατι φωτιες στο δρομο. Ειδαμε ομορφιες απο την τηλεοραση...καραγκιοζηδες να λενε στους μπατσους πυροβοληστε τους,"κατοικους" να λενε στην τηλεοραση οτι την πεσαν στο γιο τους,οτι ενα παιδακι ειναι στο νοσοκομειο λογω πετρας,οτι σπαστηκαν αμαξια κλπ.Για τους τραυματισμος βγηκε ενας απο τα ΕΚΑΒ κι ειπε οτι οι μονοι που πηγαν σε νοσοκομειο λογω των περιστατικων στο λιμανι ειναι ο Αφγανος κι ενας μπατσος αδειαζοντα τον "κατοικο" και για σπασιματα αμαξιων η μαγαζιων,απ οτι μ ειπε ενα παιδι π μενει εκει δεν ισχυουν.Δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυουν γτ δν εβλεπε οτι γινοταν αλλα του χω περισσοτερη εμπιστοσυνη απο τον καθε ενα π βγαινει στην τηλεοραση.Παντως,αν υπηρχαν σπασιματα θα τα εδειχναν ολη την ωρα τα κ.λο-καναλα για να πουν να τι κανουν στη πολη μας κετς.Το μονο σπασμενο που δειξαν ειναι σε μια σταση λεωφορειου. |
Κρίμα τον άνθρωπο...
|
εγω παλι διαβασα στο Ε της ελευθεροτυπιας περιοδικο νομιζω ειναι , για τα 15-16 χρονα που φυλακισαν στη λαρισα τοτε με τα επεισοδια το δεκεμβρη και ποσο αθλια τους φερθηκαν...
αυτο ειναι κυριολεκτικα κριμα και αδικο, αντι να πιασουν αυτους που τα σπαγαν το απογευμα πιασαν τα παιδια βασει της εμφανισης του καθενος και για επεισοδια που εγιναν 2 μερες μετα το καψιμο της πολης.. |
Παράθεση:
Εχω ζεστο πραγμα: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Πιστευω αξιζει να ανοιχτει ενα θεμα για παρτυ τους.:P εδιτ:παρτε και τον αλλον που εριχνε λειζερ στα ΜΑΤ. :P http://www.zougla.gr/news.php?id=26641 |
Καλησπέρα από το εξωτικό Σαν Χωσέ! ;D
|
ελα ρε, είσαι δίπλα στο βιλαμπάχο που όλο τρίβουν;:hehe:
|
Α,ακόμα τρίβουν αυτοί; Εμένα ήρθαν,με άλλαξαν και πήρα έξοδο :P
|
Η πρώτη βόμβα υδρογόνου ζύγιζε 65 τόνους και είχε το κωδικό όνομα "Ivy Make". Η ρίψη της έγινε το 1952 και η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που εξαφανίστηκε κυριολεκτικά ένα από τα νησιά Μάρσαλ.
τωρα που καηκα και τα ειδα ολα απο τη καινουγια σαιζον , πολυ λοστ μου φερνει το ολο παραπανω θεμα...:P |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τα πάντα όλα λέμε...
|
Παράθεση:
|
Τι έγινε ρε gatoni κόψανε τις σκοπιές και κάθε μέρα είσαι έξω ;;
|
Τον αγαπάει ο Δοίκας του... :) :) :)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Βδομάδα προσαρμογής στη Σάμο. Από Σάββατο χώσιμο (που λέει ο λόγος... :P)
|
|
Παράθεση:
Είναι παραπάνω από δέκα αυτοί που άνετα θα ψήφιζα ως τους υπερ-σουπερ-μαλάκες της Ελλάδας... :amhn: |
|
Καλό μήνα σε όλους!
|
μακάρι:P
|
Καλό μήνα να χουμε!!!
|
καλό μήνα :P
|
Απάντηση: Μπασκετούπολη.
Και για να μην ξεχνιομαστε...του χρονου εχει και κουπες στο ποδοσφαιρο.Ανθρωπα κραξε.
|
|
|
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Πως φαινεται ο ανθρωπος που βλεπει σποτακια καλλιστειων... ;D
|
ο κακεντρεχής ο άνθρωπος να δεις πως φαίνεται:P
|
Are you talking to me?
|
φέρε πίσω τη μύγα:P
|
Ε ρε κολλημα με τις μυγες ολοι!
|
Ποιος τις χεζει τις μυγες μωρε;Τα κουνουπια ειναι το προβλημα.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin