![]() |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Την καλύτερη δουλειά θα κάνετε!!!Τέτοιο πράγμα πια...δεν λέει να χειμωνιάσει λίγο,να χαρεί το μάτι μας λίγο χειμώνα...(όχι τις βροχές πάντως;p)
|
:( :(
Εδώ κάνει κρύο και βρέχει. Έχω κρυώσει απίστευτα. |
Παράθεση:
|
Έχουμε χάσει την μπάλα...:amhn:
|
Απάντηση: Φοιτητικές παρατάξεις
Θέλουμε φωτογραφία απο μούσι-μαλλιά και cradle of filth:hehe:
|
Απάντηση: Φοιτητικές παρατάξεις
Παράθεση:
|
Μας την έπεσε κι ο Mark01... απο το παζάρ της Κυριακής...
"Έλα έλα παρε πάρε... και PS3 έχω και κινητά 3G έχω!!!" ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Αγαπητά μέλη θέλω τη βοήθειά σας.:)
1-10 Δεκέμβρίου θα έιμαι Αθήνα (κανονίζουμε μπάλα ή καμιά κρεπάλη αμα θέλετε). Και ερωτώ: Πως θα παω με συγκοινωνία απο το αεροδρόμιο στον Βύρωνα; Ποιοί είναι οι εναλλακτικοί τρόποι; |
Ο προαστιακός δεν έχει κλείσει; :amhn:
|
Παράθεση:
Κάνει λίγες στάσεις και πάει σφαίρα. (μπορείς να βγάλεις και φοιτητικό εισιτήριο νομίζω. Αν όχι, 3.20 ευρώ δεν είναι τίποτα) Από εκεί ή παίρνεις ένα ταξί (αποκλείεται να σου κοστίσει πάνω από 4-5 ευρώ) ή μπαίνεις στο λεωφορείο 232 (στάση Καλογήρων) που πηγαίνει στον Βύρωνα. |
Παράθεση:
ΘΕΛΩ PS3!!!:cry: |
θέλε:P
|
Παράθεση:
Μάλλον θα κάνω αυτό με το λεωφορείο Αεροδρόμιο-Δάφνη. Μετά ταξάκι γιατί μια φορά που το προσπάθησα ψιλοχάθηκα;D;D;D |
Παράθεση:
Προτεινόμενη Διαδρομή Συνολική απόσταση περπατήματος 990 μ. Γραμμή Στάση Επιβίβασης Στάση Αποβίβασης ΣΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ -> ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ -> ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ 13η ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε για να δείτε εναλλακτικές λύσεις διαδρομών: 2η Επιλογή Προτεινόμενη Διαδρομή Συνολική απόσταση περπατήματος 900 μ. Γραμμή Στάση Επιβίβασης Στάση Αποβίβασης ΣΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ -> ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ -> ΚΑΡΕΑΣ ΙΚΑ 3η Επιλογή Προτεινόμενη Διαδρομή Συνολική απόσταση περπατήματος 900 μ. Γραμμή Στάση Επιβίβασης Στάση Αποβίβασης ΣΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ -> ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ -> ΣΤΡ.ΣΑΚΕΤΑ ΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ http://www.thesa.gr/oasa/index.asp#3 |
Μαρία δε κατάλαβα τίποτα το γιωτόμπαλο :)
|
Παράθεση:
μπες στο σάιτ του ΟΑΣΑ και δες... εχει να πεις απο που εως που θες να πας... και να σου βγάλει δρομολόγια... ή πάρε τηλ! :amhn: |
Κατάλαβα :)
Νομίζω πως αμα πάρω το λεωφορείο που κατεβαίνει Δάφνη που μου είπε η Δέσποινα θα είναι πιο εύκολα. Ευχαριστώ πάντως! |
ή πάρε ταξί και τελείωσες.
|
Παράθεση:
|
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Το πιο κατεστραμένο video clip EVER, απο τα πιο κατεστραμένα παιδιά...
Μαντέψτε ποιός θα έκανε τη γυναίκα, αντί της Αφροδίτης, με περούκα, αλλά δεν έκατσε τελικά!!! :) Αντωνάκη φίρμα έγινες πάλι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Παράθεση:
|
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ PLAY LIST ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!!! Δεν αντέχω να πήζω στο κηφισό και να ακούω συνέχεια τα ίδια τραγούδια ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας:angry:
|
Ε φτιάξε καμιά δεκαριά σιντάκια με δικές σου επιλογές να βάζεις να ακούς.
'Η γιατί δεν βάζεις κανέναν εκκλησιαστικό σταθμό να μάθεις και τίποτα ψαλμούς μέρες που έρχονται ;; ;D |
Τα έχω δει όλα σήμερα...
Έχει τουλάχιστον 23-24 βαθμούς, έξω χρειάζεσαι κοντομάνικο και στη παραλία του Ρεθύμνου που πέρασα το πρωί είχε κόσμο που έκανε μπάνιο! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Έσκασα σήμερα στη προπόνηση πολύ τούμπανο και δε το χαλάω. Την άλλη βδομάδα που θα παω στην Αθήνα θα με ταΐσει καλά ο κόουτς και θα τα καλύψω! ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Άντε να τα χάσεις αυτά τα ρημάδια τα κιλά γιατί μας έχεις κάνει τα @@ τούμπανο με τις δίαιτες και τα εγώ σου. kalo!!!
Έχω τα νεύρα μου απόψε! (66) :blabla: |
:rofl:
|
Απάντηση: Champions League - UEFA
I'm always here.
What happened? |
Παιδιά όποιος έχει χάσει κιλά μάλλον τα έχω βρει εγώ τελευταία,να του τα επιστρέψω αν θέλει!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Υ.Γ. Πάμε κανα άρχοντα την επόμενη βδομάδα που θα είμαι πάνω; |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Και τωρα που καθαρισαμε το ματσακι παω Νοτη
Θα ξαναμπω στις 6 να δω ποσο εληξε Ψιτ μαγκες...παλτο ο Μπελουτσι ρε |
Αυτό ήταν που δεν θα πήγαινες?
Πάρτα.(orse) |
Ποτε ειπα εγω οτι δεν θα πηγαινα?
|
Όταν γυρίζαμε από το Σ.Ε.Φ. το Σάββατο.
|
Ο Ακης ειπε οτι δεν θα ερθει οχι εγω
|
Εμένα να με κοπανήσεις λίγο δύσκολο :)
Λοιπόν πείτε μου απο τώρα γιατί μου έχει ο προπονητής μου με τη γυναίκα του τραπέζι, τη Τετάρτη είναι το κρεβάτι του γάμου, Σάββατο είναι ο γάμος, τις άλλες μέρες θα τρέχω όλη μέρα, αλλά τα βράδια, εαν δε με πάρει οικότροφο ο κόουτς πάλι στο σπίτι του, είμαι free για μπάλα. |
Παράθεση:
Υ.Γ. Σε γάμο μπιλντερά αγωνιστικού παω με όλα τα μπιλντέρια της Ελλάδας καλεσμένους... λες να μην έχει καλά και ΠΟΛΛΑ φαγιά;! Αλλά μην έρθεις γιατί δε θα φτάσουν για εμάς:hehe: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin