WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   Εκτός Θέματος (http://www.world.gr/forum/chat-fun/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-7.html)

TALOS 12-07-2007 18:27

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 20543)
Ε μην μιλάς για μεγαλες μορφές όπως ο Γίδης....

Αυτά που λες τα πιστεύεις? Που τα σουτ που όπως λες τα βαράω με το μύτο πραγμα που δεν ισχύει τα κανω με το δεξι..... Και επειδή είμαι προβλέψιμος γι' αυτό δεν μου παίρνετε την μπάλα παλιοτσιμουχες εεεεε? Μου κανετε χάρη. Ευχαριστώ...

Εσύ που δεν έχεις αριστερό τι να μας πεις?kalo!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι θα πεσει φωτια εκει διπλα σου απ την Παρνηθα να σε καψει ρε ντροπη των οπαδων. Ρε μοναδικε ανθρωπε που τρως ωμιά στη μουρη απο ανθρωπο ενα κεφαλι πιο κοντο απο σενα.Ποιος δεν εχει αριστερο ρε τρικιμπικη? Ο Βαζεχα των φτωχων? Ο ''σκοραρω με ολα τα σημεια του σωματος''? Ο παιχτης που δε ξερεις αν ειναι αριστερος ή δεξιος? Ο Παπαθεμελής του ποδοσφαιρου δηλαδη?

Παλιοχαμουραμπή, μαζεψε τα λογια σου με τις συκοφαντιες που αραδιαζεις, γιατι στο επομενο ματς (που κλασικα θα μαστε αντιπαλοι) θα σε σηκωσω τοσο ψηλα που θα προλαβει να ρθει η πυροσβεστικη να βαλει και το σεντονι απο κατω.

gatoni 12-07-2007 22:01

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 20645)
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι θα πεσει φωτια εκει διπλα σου απ την Παρνηθα να σε καψει ρε ντροπη των οπαδων. Ρε μοναδικε ανθρωπε που τρως ωμιά στη μουρη απο ανθρωπο ενα κεφαλι πιο κοντο απο σενα.Ποιος δεν εχει αριστερο ρε τρικιμπικη? Ο Βαζεχα των φτωχων? Ο ''σκοραρω με ολα τα σημεια του σωματος''? Ο παιχτης που δε ξερεις αν ειναι αριστερος ή δεξιος? Ο Παπαθεμελής του ποδοσφαιρου δηλαδη?

Παλιοχαμουραμπή, μαζεψε τα λογια σου με τις συκοφαντιες που αραδιαζεις, γιατι στο επομενο ματς (που κλασικα θα μαστε αντιπαλοι) θα σε σηκωσω τοσο ψηλα που θα προλαβει να ρθει η πυροσβεστικη να βαλει και το σεντονι απο κατω.

:clap::worship::clap::worship:

Ζωγράφισε...

depoina 12-07-2007 22:05

Απάντηση: Rock και Metal σκηνή

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 20521)
Αυτό το μήνυμα γιατί ήταν off topic;

Όχι ότι με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να μπαίνει κάποιος σε θρεντ με τίτλο "rock και metal σκηνή" και να βλέπει 5-6 προτεινόμενα συγκροτήματα, αντί για την συζήτηση δύο χρηστών ως προς το που θα βρούν ένα βίντεο, ή πως θα μετατρέψουν ένα αρχείο σε άλλη μορφή.

Κατά λάθος θα μεταφέρθηκε.... Μας συγχωρείς...

pink 12-07-2007 23:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 20641)
Πήγαινε και εσύ εθελόντρια εκεί που πήγα εγώ και τα λέμε

Α μπα δεν θελω. ;p

MaDa 13-07-2007 11:54

που πηγες???

Xavier 13-07-2007 12:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos
Πήγαινε και εσύ εθελόντρια εκεί που πήγα εγώ και τα λέμε
άστα μωρή παλιοτσιμούχα που έκανες και στρατιωτικό εσύ και κοροϊδεύεις τα πιτσιρίκια εδώ μέσα, μην πάρω λέφωνο το λόχα σου και μάθω και λεπτομέρειες...:P

MaDa 13-07-2007 14:35

άλα....τσσσ

Astrolabos 13-07-2007 14:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 20726)
άστα μωρή παλιοτσιμούχα που έκανες και στρατιωτικό εσύ και κοροϊδεύεις τα πιτσιρίκια εδώ μέσα, μην πάρω λέφωνο το λόχα σου και μάθω και λεπτομέρειες...:P

Πάρτον. Έχεις δεί Ι4 άοπλο να τρέχει με όπλο/κράνος/εξάρτηση/ασύρματο πίσω από τον λοχαγό του ο οποίος είχε την έμπνευση σε άσκηση να πάει να δεί τη φύση δίπλα στο ποτάμι;:P
Όχι πες μου:P

aitherovamon 13-07-2007 15:26

Ι4 μηπως ειναι υποτιμιτικο???εχω ακουσει για Ι5 για αυτο λεω...

Astrolabos 13-07-2007 15:37

Δηλαδή; ^o)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:11.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0