![]() |
Απάντηση: Rock και Metal σκηνή
Οι green day λογω ονοματος απορριπτονται.Να μην ξαναδουν ασπρη μερα
|
Παράθεση:
Προτιμας Red Hot Chili Peppers εσυ?? ;p |
χαχαχαχαχαχα:rofl:
|
ΠΟΙΟΙ GREEN DAY KAI ΠΟΙΟΙ RED HOT CHILLY PEPPERS ?????
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ PUNK/ROCK ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BLINK 182 . Y.G. TO KAΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ EVER EINAI OI SCORPIONS !!! RUDOLPH SCHENKER ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ !@#$%^&* |
Ναι. Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί σημαίνει ότι φωνάζεις. Ευχαριστώ:)
|
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Η δίαιτα της ιππασίας
ΠΡΩΙΝΟ: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανητά αυγά με μπέικον, 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλυτζάνι καφέ. Μετά 45 λεπτά ιππασία. ΚΟΛΑΤΣΙΟ: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες. Μετά 45 λεπτά ιππασία. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανητές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα. Μετά 1,5 ώρα ιππασία. ΒΡΑΔΥΝΟ: 2 πίτσες απ'όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα. Μετά 2 ώρες ιππασία. Σε μία εβδομάδα η δίαιτα θα φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα: Το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά... |
Παράθεση:
Όχι ότι με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να μπαίνει κάποιος σε θρεντ με τίτλο "rock και metal σκηνή" και να βλέπει 5-6 προτεινόμενα συγκροτήματα, αντί για την συζήτηση δύο χρηστών ως προς το που θα βρούν ένα βίντεο, ή πως θα μετατρέψουν ένα αρχείο σε άλλη μορφή. |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Ωραια η φωτογραφια με τον Ντελκ που εχεις :P νομιζω οτι ο Ντελκ ειναι ο χαμενος διδυμος αδερφος του σουαντο η ισως ο μαικλ απο το λοστ που δεν ξερουμε που εχει παει.
|
Παράθεση:
Αυτά που λες τα πιστεύεις? Που τα σουτ που όπως λες τα βαράω με το μύτο πραγμα που δεν ισχύει τα κανω με το δεξι..... Και επειδή είμαι προβλέψιμος γι' αυτό δεν μου παίρνετε την μπάλα παλιοτσιμουχες εεεεε? Μου κανετε χάρη. Ευχαριστώ... Εσύ που δεν έχεις αριστερό τι να μας πεις?kalo!!! |
Παράθεση:
Και πάψε να λες κακίες παλιοτσιμούχα και συ. Όλο κάτι τέτοιες μπηχτές ρίχνεις. Ουστ.... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin