|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1/4 από τα κόκαλά μας είναι στα πόδια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1411 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Βλακα Neaxel μετα θα παραπονιεσαι γιατι σε στελνουν στο εκτος θεματος.Αντε εδω μεσα καφενειο το χετε κανει...
οε καντε κινηση,οε καντε κινηση,οε καντε κινηση,οεεεεε καντε κινησηηηηη (σε ρυθμο οε ματσιγιαουσκας) ![]() |
|
|
|
|
|
#1412 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() Και όχι Neaxel..... Δεν είμαι Βάσκος..... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1414 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
η καρδια της χτυπαει για μας
καθε πιατο στον πατο παει γινεται μονομιας το σουξε της βραδιας τη ζωη μας την αγαπαει η καρδια της η μαγικηηηηηη λιχουδιες παντα μας χαριζει για στιγμες φοβερες ειναι magi πουρες γευση που κερδιζει ![]() αυτη η διαφημιση μου θυμιζει τα νιατα μου |
|
|
|
|
|
#1415 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
?
![]() Φάε φέτα ρε να στανιάρεις ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1417 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Το κλασσικό δρομολόγιο είναι: 1.Σκαραμαγκάς(2-3 μέρες) για εμβόλια και ένδυση 2.Πόρος για 2 ½ βδομάδες που είναι η εκπαίδευση.Σε αυτό το διάστημα τις 2 Κυριακές σε βγάζουν στον Πόρο έξω από το πρωί ως το απογευματάκι,οπότε μπορούν να έρθουν να σε επισκεπτούν τίποτε δικοί σου. 3.Μετά την ορκωμοσία ακολουθεί μια καλή 10ήμερη σχεδόν άδεια. 4.Γυρνάς πάλι Σκαραμαγκά και ανάλογα με την ειδικότητα που έχεις πάρει κάθεσαι στο Σκαραμαγκά από λίγες μέρες ως 3-4 μήνες. ΥΓ.1:Η καλύτερη ειδικότητα,με διαφορά όμως είναι Τ/ΠΒ που σημαίνει Τεχνήτης Πυροβόλων.Όπως καταλαβαίνεις δεν έχεις κανένα απολύτως αντικείμενο να ασχοληθείς και είσαι τελείως βάρος στο Ναυτικό. ΥΓ.2:Πάρε οπωσδήποτε μαζί σου 3-4 ρολά υγείας γιατί στο Σκαραμαγκά αλλιώς σε βλέπω να σκουπίζεσαι με τα χέρια. ΥΓ.3:Οι Βυσματικότερες θέσεις από όσο ξέρω του Ναυτικού,Φύλακας στην αίθουσα του HILTON που έχει το Ναυτικό για τις εκδηλώσεις του(νομίζω δε χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο) και Ναυτοδικείο(που απλά να πω ότι δε φοράς καν στρατιωτικά ρούχα,σκας κύριος με τα πολιτικά και έχεις ωράριο δημοσίου.)Αυτά είναι. | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 12-07-2007 στις 15:42. |
||
|
|
|
|
|
#1420 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Και στη φυλακή σε ντύνουν,σε ταΐζουν και σε ποτίζουν αλλά δεν νομίζω να γουστάρουν και πολλοί να πάνε... Αν περνάνε τόσο γαμάτα οι φαντάροι γιατί δεν πάνε και οι γυνάικες στρατό να γουστάρουν και να καλοπερνάνε???
Εντελώς άσχετο με το προηγούμενο: Ξανά Ακάλυπτος από το Σ/Κ!!! Έεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!! Αυτά είναι!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο