![]() |
Απάντηση: Γούρια
Ουστ ρε γραφικότατοι με τα γούρια...
Το μόνο γούρι που είχα ποτέ μου ήταν ομαδικό με κάτι καμένα φιλαράκια από το φροντηστήριο στις πανελλήνιες β' λυκείου. Το τελευταίο μάθημα που κάναμε την προηγούμενη μέρα πριν δώσουμε, φροντίζαμε να έχουμε αναπάντητες στο τέλος του μαθήματος και όταν τις βλέπαμε τραγουδάγαμε το αναπάντητες κλήσεις παντού. Είχε γίνει τυχαία την πρώτη φορά και μας πήγε καλά και το συνεχίσαμε... |
Χαίρομαι που το 42,86% έχουν σώας τας φρένας:P
|
Στον ΑΟΧ έχω γούρι την ίδια εμφάνιση, ίδιο μπουφάν, ίδιο παντελόνι και παπούτσια, καφές φρεντο γλυκός σαντιγύ και καραμέλα, απο την ίδια καφετέρια πάντα, πριν πάω γήπεδο, ακολουθώ την ίδια διαδρομή με το αμάξι και κάθομαι σε συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο με τα ίδια άτομα πάντα μπροστά μου!!!
Και επειδή η Κυριακή είναι η μόνη μέρα που θα καπνίσω, κι αυτό αν πάω γήπεδο, πάντα Winston μπλε εικοσάρι μαλακό. Στο Πανεπιστήμιο γούρι έχω πάντα τον ίδιο τύπο στυλό. Στα ραντεβού μου έχω το ίδιο καλό πουκάμισο που το προτιμάω για να "πάμε καλά" :lamogio::banana: |
Παράθεση:
|
Καλά,πείτε ό,τι θέλετε...
ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ!!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΗΚΩΤΟ!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι αμα έχετε πρόβλημα με το τραπέζι, χτύπα ΡΜ να στείλω μπιλντέρια που είναι Αθήνα για "αναλώσιμο τάγμα", να προστατέψουμε το τραπεζάκι!!! Κι εγώ πραγματικά, τη Κυριακή δεν είχα αμάξι και ήρθαν και με πήραν τα παιδιά απο το σύνδεσμο. Δεν έκανα την ίδια διαδρομη και δεν πήρα το καφέ μου. Όπως δε πήρα και τσιγάρα. Α! και το μπουφάν το γούρικο το είχε ο αδερφός μου! Και χάσαμε 0-1 απο τον Μοχό.... όχι ότι παίξαμε μπάλα βέβαια... GATONI ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:50. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin