![]() |
Γούρια
Πιστεύετε στα γούρια; Έχετε κάποια συγκεκριμένα; Έχετε τυχερές μπλούζες,παντελόνια, σώβρακα βρε αδερφέ που φοράτε τις κρίσιμες ώρες;
Μοιραστείτε τα μαζί μας... |
Απάντηση: Γούρια
Όποτε δω και αγγίξω πασχαλιά, μου συμβαίνει κάτι καλό κατόπιν...
Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα γούρι και μπορώ να πω με τεράστια σιγουριά πλέον πως τα τρία τελευταία χρόνια που κερδίζω το φλουρί στην βασιλόπιτα, ΟΛΑ μου πάνε σκατά... ;D |
Εμπειρίες από γούρια...
Τη χρονιά που αποκλειστήκαμε από Λίβερπουλ βλέπαμε όλα τα ματς σπίτι μου με ένα παιδί. Ίδιες καρέκλες, εγώ δεξιά αυτός αριστερά, ίδια παραγγελία από το σουβλατζίδικο κλπ. Στο τελευταίο ματς το χαλάσαμε με τα γνωστά καταστροφικά αποτέλεσματα... Φέτος το καλοκαίρι στην εξεταστική την παραμονή κάθε μαθήματος πριν την πέσω έπινα 1 μπυρόνι ακούγοντας τα ίδια 5 τραγούδια στο mp3 player. Αποτέλεσμα: 6/6 μαθήματα άκοπα. Φέτος έχει τύχει σε όλα τα ματς του cl να φοράω την ίδια μπλούζα. Την οποία φοράω μόνο στα ματς και την οποία φυσικά και δεν έχω πλύνει και δεν πρόκειται να πλύνω μέχρι να τελειώσει το cl! Εννοείται ως τώρα ίδιο καφενείο για τα ματς,ίδιο τραπέζι,ίδιες καρέκλες κλπ... Παλιότερα είχα και ενα τυχερό στυλό bic με το οποίο δεν είχα κοπεί σε μάθημα. Τέλειωσε όμως η μ@λακία... Αυτά μου έρχονται πρόχειρα,γενικά έχω κάπου 781364781 γούρια για κάθε περίπτωση. |
Φυσικά και έχω καμιά 500αριά διαφορετικά.
Γενικά τα γούρια μου αλλάζουν. Αν είμαι σε φάση που όλα πάνε καλά, οι συνήθειες είναι ίδιες, ρούχα, τραγούδια κτλ, μέχρι να στραβώσουν και να πάνε όλα στο κλίβανο κοκ.... Πιστεύω καταλάβατε. ;D Μπορεί να είναι και λίγα τα 500. |
Την τύχη μας την κάνουμε μόνοι μας. Αυτό μονο τέλος.
Τα γούρια δημιουργούν εξάρτηση στο ανεξήγητο και το υπερφυσικό, η εξάρτηση στο ανεξήγητο και το υπερφυσικό δημιουργεί προλήψεις, οι προλήψεις προσπαθούν να αντιμετωπιστούν με τη θρησκεία και με τη θρησκεία έρχεται η δέσμευση του πνεύματος. Διαλέξτε την ελευθερία. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
πλακίτσα εννοείται!!!kalo!!! |
Στις πανελλήνιες έγραψα σε όλα τα μαθήματα με το στυλό που μας είχε δώσει την προηγούμενη των πανελληνίων η καθηγήτρια μας στο φροντιστήριο...Και νταξει,το στυλό ήταν το γούρι μου,πως να το κάνουμε...Και τα πήγα και πάρα πολύ καλά!!!!!!!!!!!!!!!!;)
|
Γενικα δε πιστευω στα γουρια αλλα στα σημαντικα ματς του γαυρου τα κραταω...ετσι για το γουρι
|
Στη Β γυμνασιου πηγαινε στις εξετασεις με το ιδιο πουκαμισο επειδη στο πρωτο μαθημα τα πηγα σχεδον αριστα και μεχρι το τελος δεν το αλλαξα.προσπαθησα να κανω το ιδιο και στη Γ αλλα στη δευτερη μερα το γεμισα με στυλιες και κοπηκα και στο επομενο μαθημα και απο τοτε δεν ξανακραταω γουρια:P
|
Ουστ ρε γραφικότατοι με τα γούρια...
Το μόνο γούρι που είχα ποτέ μου ήταν ομαδικό με κάτι καμένα φιλαράκια από το φροντηστήριο στις πανελλήνιες β' λυκείου. Το τελευταίο μάθημα που κάναμε την προηγούμενη μέρα πριν δώσουμε, φροντίζαμε να έχουμε αναπάντητες στο τέλος του μαθήματος και όταν τις βλέπαμε τραγουδάγαμε το αναπάντητες κλήσεις παντού. Είχε γίνει τυχαία την πρώτη φορά και μας πήγε καλά και το συνεχίσαμε... |
Χαίρομαι που το 42,86% έχουν σώας τας φρένας:P
|
Στον ΑΟΧ έχω γούρι την ίδια εμφάνιση, ίδιο μπουφάν, ίδιο παντελόνι και παπούτσια, καφές φρεντο γλυκός σαντιγύ και καραμέλα, απο την ίδια καφετέρια πάντα, πριν πάω γήπεδο, ακολουθώ την ίδια διαδρομή με το αμάξι και κάθομαι σε συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο με τα ίδια άτομα πάντα μπροστά μου!!!
Και επειδή η Κυριακή είναι η μόνη μέρα που θα καπνίσω, κι αυτό αν πάω γήπεδο, πάντα Winston μπλε εικοσάρι μαλακό. Στο Πανεπιστήμιο γούρι έχω πάντα τον ίδιο τύπο στυλό. Στα ραντεβού μου έχω το ίδιο καλό πουκάμισο που το προτιμάω για να "πάμε καλά" :lamogio::banana: |
Παράθεση:
|
Καλά,πείτε ό,τι θέλετε...
ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ!!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΗΚΩΤΟ!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι αμα έχετε πρόβλημα με το τραπέζι, χτύπα ΡΜ να στείλω μπιλντέρια που είναι Αθήνα για "αναλώσιμο τάγμα", να προστατέψουμε το τραπεζάκι!!! Κι εγώ πραγματικά, τη Κυριακή δεν είχα αμάξι και ήρθαν και με πήραν τα παιδιά απο το σύνδεσμο. Δεν έκανα την ίδια διαδρομη και δεν πήρα το καφέ μου. Όπως δε πήρα και τσιγάρα. Α! και το μπουφάν το γούρικο το είχε ο αδερφός μου! Και χάσαμε 0-1 απο τον Μοχό.... όχι ότι παίξαμε μπάλα βέβαια... GATONI ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin