|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γλώσσα μια καμηλοπάρδαλης έχει το ίδιο μήκος με τη διάμετρο μιας 21'' τηλεόρασης. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#211 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Η εφημερίδα " Η μούφα" υπόσχεται να μείνει στο πλευρό των φορουμιτών με νέες αποκαλύψεις. Διαβάστε εντός των προσεχών ημερών τι μάρκα ήταν το αντηλιακό του kallithea και ποιό μέλος του φόρουμ πήγε και έδωσε περασμένο μάθημα. | ||
|
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Το συμβόλαιό μου έχει πάνω την υπογραφή του Ταού άρα αυτόν αναγνωρίζω ως πρόεδρα...
Μετά από πολλά χρόνια θα θυμάστε τον Ταλό ως τον πρόεδρα που έφερε ένα μεγάλο παίχτη(εμένα),ίσως τον μεγαλύτερο παίχτη που φόρεσε ποτέ την μπλούζα του,και έπαιξε για την ομάδα γαύροι του world. Όσο για τα πικρόχολα σχόλια για τις ικανότητες μου υπόσχομαι να απαντήσω στο γήπεδο,σε όποια θέση και αν με επιλέξει ο πρόεδρας να παίξω... Παρεπιπτώντος στην παραλιακή είναι ο σάπακας;Αύριο έχει αγώνα και αυτός ξεπορτίζει; Το κακό είναι ότι δεν έχω που να τον καταγγείλω.Θα χώσει πρόστιμο στην αφεντιά του;;; |
|
|
|
|
|
|
#213 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#215 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#218 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με εκπληξη μαθαινω απο τις εφημεριδες και εγω ο ιδιος εξελιξεις σχετικα με την πωληση της ΠΑΕ και λανθασμενες μεταγραφικες κινησεις. Αφου πρωτα ενημερωσω οτι ο anthropas κειται ημιλιποθυμος καθως ειχε ενα απροσμενο ατυχημα παφτοντας με παρα πολυ μεγαλη δυναμη στα ποδια και τα χερια δυο αθωων φιλων μου, θελω να διαβεβαιωσω πως η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΖΩ και θα καταπνιχτουν οποιεσδηποτε ανταρσιες και μπαϊρακια. Οποιαδηποτε αλλη δηλωση στο ονομα της ΠΑΕ να θεωρειται ακυρη. Επισης, μετα απο ωριμη σκεψη και δημοκρατικες διαδικασιες, νεος αρχηγος της ομαδας ειναι απο σημερα ο Liverpoolaios καθως το γλειψιμο του επιασε τοπο. Ο anthropas εχει αποψε μια τελευταια ευκαιρια να αποδειξει μεσα στο γηπεδο οτι θελει να παραμεινει στο ροστερ της ομαδας.
![]() ![]() ![]() Επισης, ως βασικος εισαγωγεας προιοντων ζυθου, σκεφτομαι τωρα τελευταια λογω αναγκης περικοπων κοστους, να μειωσω τις διανομες ξεκινωντας απο την πολη της Πατρας. Ζητω συγνωμη απο τους πελατες μας. Οποιαδηποτε αντιρρηση σας, μπορειται να τη συζητησετε με τα δυο μου φιλαρακια με το τικ στα χερια και τα ποδια. ΤΑΛΟΣ Ι. ΚΕΧ |
|
Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TALOS : 03-06-2007 στις 13:14. Αιτία: Ξεχασα να πω κατι στο Γατονι |
|
|
|
|
|
|
#219 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
και τωρα κατι σοβαρο. Πιππο και νισελ κωλοβεντετες δε μου γ μιεστε? Πειτε αν θα ρθετε ή οχι. Θα ρθουνε αλλα παιδια και θα ναι μαλακια να ειμαστε 13 στο τελος και να κατσετε στον παγκο...Αντε σαπακια.
|
|
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Δεν έχω πρόβλημα να κάτσω πάγκο.... Άλλωστε ακόμα και οι μεγάλοι παίκτε (δίνεις προσοχή?) κάθονται καμιά φορά στο πάγκο αλλά όπως λένε και στο χωριό του Μάικ Πάπας στις δύσκολες στιγμές, τα ζόρικα άτομα καθαρίζουν την μπουγάδα......
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο