Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-2007, 13:00   #218 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Με εκπληξη μαθαινω απο τις εφημεριδες και εγω ο ιδιος εξελιξεις σχετικα με την πωληση της ΠΑΕ και λανθασμενες μεταγραφικες κινησεις. Αφου πρωτα ενημερωσω οτι ο anthropas κειται ημιλιποθυμος καθως ειχε ενα απροσμενο ατυχημα παφτοντας με παρα πολυ μεγαλη δυναμη στα ποδια και τα χερια δυο αθωων φιλων μου, θελω να διαβεβαιωσω πως η ΠΑΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΖΩ και θα καταπνιχτουν οποιεσδηποτε ανταρσιες και μπαϊρακια. Οποιαδηποτε αλλη δηλωση στο ονομα της ΠΑΕ να θεωρειται ακυρη. Επισης, μετα απο ωριμη σκεψη και δημοκρατικες διαδικασιες, νεος αρχηγος της ομαδας ειναι απο σημερα ο Liverpoolaios καθως το γλειψιμο του επιασε τοπο. Ο anthropas εχει αποψε μια τελευταια ευκαιρια να αποδειξει μεσα στο γηπεδο οτι θελει να παραμεινει στο ροστερ της ομαδας.

Επισης, ως βασικος εισαγωγεας προιοντων ζυθου, σκεφτομαι τωρα τελευταια λογω αναγκης περικοπων κοστους, να μειωσω τις διανομες ξεκινωντας απο την πολη της Πατρας. Ζητω συγνωμη απο τους πελατες μας. Οποιαδηποτε αντιρρηση σας, μπορειται να τη συζητησετε με τα δυο μου φιλαρακια με το τικ στα χερια και τα ποδια.

ΤΑΛΟΣ Ι. ΚΕΧ

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TALOS : 03-06-2007 στις 13:14. Αιτία: Ξεχασα να πω κατι στο Γατονι
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση