|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το σωτήριο έτος 1800 μ.Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο! | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) | ||||
|
Νέο Μέλος
![]() |
You better
Watch out you better not cry, you better not pout i'm tellin' you why, Santa Claus is coming to town, he's making a list checkin it twice, he's gonna find out whos naughty or nice, Santa Claus is coming to town the boys and girls in toyland will have a new physiqe there gonna build a toy land all around the christmas tree. You better watch out you better not cry you better not pout i'm tellin' you why Sants Claus is coming to town Χοχοχο!! Meeeerry Christmas φορουμίτες και φορουμίτησες!!! Μου είχε κόψει ο ΟΤΕ τη DSL που λέτε και δεν μπορύσα να δω τις παραγγελίες σας για φέτος! Τώρα όμως είμαι εδώ,κοντά σας! Καταρχήν όσοι μου ζητάτε θέματα και εργασίες να σας επισημάνω πως δεν είμαι το Άγιο Πνεύμα παιδιά μου για να μπορώ να σας δώσω φώτιση ούτε μπορώ να ξέρω τι θα έρθει στους καθηγητάδες σας να σας ρωτήσουν.Οπότε στρώστε τον κώλο σας και διαβάστε τεμπελόσκυλα! ![]() Δεύτερον,όοοοοολοι εσείς που ζητάτε έχετε καμινάδα σπίτια σας; Αν όχι πως περιμένετε να μπω; Να βαράω κουδούνια πρωινιάτικα δεν λέει... Όποτε κάντε κι εσείς τα κουμάντα σας. Κατά τα λοιπά... Παράθεση:
![]() Το νέο swiffer φτάνει ακόμα και στις δυσκολότερες γωνίες! Παράθεση:
Σωλήνα δεν μπορώ να σου βάλω γιατί ένας απλός Άγιος είμαι,όχι υδραυλικός. Άσε που δεν μου το επιτρέπει το συμβόλαιό μου με την Heineken ( που να τα βγάλεις πέρα μόνο με τα λεφτά από την Κόκα Κόλα...) Ντελγάδο ξέχνα τον,πάρε τον Σίσιτς κι θα δω τι μπορώ να κάνω με τον Μπελούτσι. Το internet θα το έχω ανοιχτό εκτός αν μου το κόψει ο ΟΤΕ πάλι... Α,και μίλα καλύτερα αν θες κανα δωράκι,ok μάστορα; ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Μπορώ να σου πασάρω όμως το έλκηθρο με τους τάρανδους για να κάνεις τη δουλειά σου (εξαιρείται η περίοδος των γιορτών). Βέβαια τρώνε και πίνουν πολύ άσε που θα σου σπάσουν τα και τα καλικαντζαράκια... Αποφάσισε αν το θες και μου λες. | ||||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Santa Claus : 18-12-2007 στις 22:19. |
|||||
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:10.

σας μας δίνετε και οι 2.

Θεματικός Τρόπος