![]() |
Απάντηση: Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα....
:hehe: Santa's little helper h γυμνάστρια;:P
|
Παράθεση:
Τα 2.000.000€ θα στα φέρω. Πειράζει που θα είναι χαρτονομίσματα από τη Μονόπολυ? Παράθεση:
Παράθεση:
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...4270%25201.jpg Παράθεση:
Παράθεση:
Για την κλήρωση sorry αλλά ήταν νωρίς και κοιμόμουν. Παράθεση:
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...1021222426.jpg Σου κάνει? ;p Παράθεση:
Άντε,σας αφήνω. Πάω να κάνω παρέα στην Αγιοβασίλενα... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...5edf460824.jpg Χοχοχο!!! |
Αφου ξερεις τι θελω ρε καρ**λη μην αργεις... (66)
Αν οχι την πρωτοχρονια, τουλαχιστον με το που αρχιζουν τα σχολεια. Μπορω να περιμενω 15 μερουλες Αγιε. Σημειωση: Απευθυνομαι στον πραγματικο Αγιο, οχι στον γραφικο συνφορουμιτη που την ειδε μπορω-να-πραγματοποιησω-την-ευχη-σου-βαζοντας-.jpg. |
...ύπνο.
|
Παράθεση:
Astro μου... είδα αστράκια!!!! 35 ετών... σώμα καταλαβαίνεις....:worship: |
Παράθεση:
Ένα θα σου πω: Κάθε χρόνο θέλω ένα τέτοιο δώρο. Μπορείς;! Αλλιώς... έχουμε Άγιο Δημήτριο εδω ρε!!!:hehe: |
Κατι μου λεει πως ο αγιος βασιλης δεν ειναι και τοσο νεο μελος στο φορουμ..ετσι εχω μια υποψια
Ελα ας αποκαλυψει την ταυτοτητα του |
Παράθεση:
:hehe: :hehe: :hehe: |
και μετα απο ολες αυτες τις ευχες,ερχομαι και εγω ο μιζερος και ρωταω...
Τελικα τι πηρατε απο τον Αη βασιλη;; |
:rofl:
Πολλά πραματάκια,απο ζώνες και αρώματα ώς μουσικά dvd;D........αλλά τα θέματα της εξεταστικής ακόμη τα περιμένω.....πφ.....:( |
Αλλαγες στα δωρα γινονται???
|
Παράθεση:
|
:hehe::rofl::rofl:
|
Παράθεση:
as always... |
@@ έφερε και φέτος. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ να μας που έβοσκε πάλι και μας έγραψε ο παλιοβέλγος
|
Ακόμα περιμένουμε...(66)
|
Και θα περιμένουμε για πολύ ακόμα...;D
|
Άγιε μου Συνονόματε,άργησα λιγάκι φέτος να σου ζητήσω αλλά περίμενα να τελεώσεις τις εργολαβίες των γιορτών και με το σκεπτικό ότι θα έχεις ηρεμήσει και ότι έρχονται και εκπτώσεις ζητάω:
Να δώσεις σε όλο τον κόσμο όσα έχεις προσφέρει σε εμένα και αν προκάμεις πρόσθεσε μου άλλα 10 εκ. ύψος. (θα πάνε για Ιερό σκοπό!) Ευχαριστώ! |
Ήρθε το δώρο του γατονιού από τον Άι Βασίλη;D :rofl:
http://www.metacafe.com/watch/102121...eer_dispenser/ |
Παράθεση:
μια απο τα ιδια και εδω...αν και το περιμενα φετος... |
αχαριστοι ολοι σας:rofl:
|
Το θέμα ανοίγει ξανά λόγω Χριστουγέννων... ;D
Πείτε στον Άη Βασίλη τι θέλετε. Ίσως φέτος να μας φέρει κάτι... (Το καλό που του θέλω του παλιοπ@ύστη) |
Παράθεση:
Εμενα μια χαρα μου ξηγηθηκε περυσι παντως Φετος θελω Βιειρα |
Νωρίς είναι ακόμα αλλά τα λέω από τώρα για να κάνει τα κουμάντα του η κουφάλα και να μην έχει δικαιολογίες.
Λεπόν μπαρμπαΜπίλ θέλω: α)Ένα καλό βίσμα, β)ένα διαρκείας για το Έναστρον, γ)μπύρες. ΚΑΙ ΣΒΕΛΤΑ. |
Εγώ θέλω να περάσω τα μαθήματα να πάρω το πτυχίο μου...
Άντε να σε δω γιατί δε θα με περιμένουν και πολύ στο Ρόαγιαλ Χόλογουεϊ...:) Α ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΟΧΑΡΑ!!! |
Nα μεινει ο Γιαννακης στον Ολυμπιακο...τπτ αλλο!
|
Υο Santa!Σου τα λέω με τη σειρά και κάνε τα κουμάντα σου,άλλωστε ξέρω πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα,ένας απλός άγιος είσαι δεν είσαι και θεός!Λοιπόν:
Να εμποδίσεις να δούμε Γκαγκάτση2 για αντι-γκαγκάτση,γιατί αν δε βάλεις το χέρι σου δε βλέπω κίνηση από τους πολυμετοχικόυς.. Να με κάνεις να μιλάω καλύτερα λατινικά και από ό,τι θα ήθελε ο Μελ Γκίμπσον για κάποια ταινία σχετική με Ρώμη,γιατί δε βλέπω να το παίρνω αλλιώς το χαρτί με κάποια ψώνια εκεί πάνω... Να πάρω πρωτάθλημα με τους κυματοδηγούς φέτος για να το τρίψω στη μούρη της τουλούζ που στήνει όλα τα παιχνίδια Να μην ξαναχτυπίσω νησίδα με το αμάξι γιατί το αμορτισέρ είναι σαν τις σούστες στρώματος παλιού γαμιστρών@ Να είμαι στο τυχερό 20% που θα περάσει τα αρχαία η' φέτος (γενάρη αν σου είναι εύκολο) World peace |
εγώ θέλω αύξησηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηη
|
Άγιε μουυυυυυυυ:flower:,λόγω ονόματος θέλω ειδική μεταχείριση!Δεν θέλω πολλά,μόνο:
1.Να πάνε όλα καλά το Σάββατο!!! 2.Το άλλο που ξέρεις,που σου χω πει...;)[This is between me and Santa] 3.Να μην έρθει γρήγορα η Άνοιξη φέτος,μην πατήσεις το fast forward pleaaaaaase.. |
να διαγραφούν τα χρέη μου στις τράπεζες και σύντομα παρακαλώ
|
Παράθεση:
|
ΑγιοΒασίλη, βάλε και κουκούλα άμα λάχει, μη μασήσεις! Θέλουμε Α-Π-Ο-Δ-Ε-Ι-Ξ-Ε-Ι-Σ φέτος,γκέγκε?
Α,και πάρε λίγο τα μούσια με την ξυριστική (ή κανα κλαδευτήρι ξέρω 'γω). Πρώτον, για να μη τα πατήσεις και φας καμια σαβούρδα. Δεύτερον για να μην αρπάξουν όπως θα κατεβαίνεις σε κανα τζάκι. Και τρίτον για να χεις και συ τα τυχερά σου ;) kalo!!! |
Εγω θελω να ευχαριστησω τον Αγιο Βασιλη για την καλυτερη εβδομαδα της ζωης μου απλα. Ας μη μου φερει τιποτα αλλο φετος, δε θελω τιποτα τιποτα τιποτα! :flower:
|
Άγιε Βασίλη θέλω να με κλείσεις σε ένα τεράστιο βιβλιοπωλείο, όποιο θες εσύ, εκεί θα τα χαλάσουμε, και να μου επιτρέψεις να πάρω γύρω στα 100 βιβλία που έχω σταμπάρει και μου αρέσουν τόοοοοοοσο πολύ.
Α και μετά να με βοηθήσεις και λίγο να τα πάω σπίτι μου kalo!!! Ευκολάκι ε ;; |
Εγω θελω να μου ανοιξεις ενα τραπεζικο λογαριασμο με οσα θα χρειαστω για διασκεδαση,δωρα κλπ 23 δεκεμβρη-1 γεναρη
|
εγώ δεν του ξαναζητάω βαρέθηκα :P |
Λοιπόν άγιε Βέλγε, άκυρα όλα όσα σου ζήτησα. Όλοι ζητάνε να τους φέρεις,να τους αγοράσεις,να τους δώσεις κλπ. Εγώ θα πρωτοτυπήσω και θα σου ζητήσω αντί να μου φέρεις να μου πάρεις κι από πάνω! Θέλω λοιπόν να μου παίρνεις το κινητό κάθε φορά που πίνω πολύ γιατί κάνω λαλακίες και το κακό είναι πως δεν τις θυμάμαι κιόλας την επόμενη μέρα και επίσης να μου παίρνεις το κωλοhangover όταν ξυπνάω το άλλο πρωί γιατί δεν παλεύεται με τίποτα. Αυτά και είμαστε οκ
click to show |
Παράθεση:
|
Αν είναι ελαφάκι πάει κι έρχεται. Το θέμα είναι μην πάρουμε ένα @ρχιδάκι και φέτος... ;D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin