Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Πρώτον στις περισσότερες σχολές οι τσακωμοί ΕΑΑΚ-ΠΚΣ γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Σε πολλές σχολές της Πάτρας πλακώνονται στις συνελεύσεις και μετά κατεβάζουν κοινό πλαίσιο!
|
Καλα!Κατα την γνωμη μου γενικα οι τσακωμοι των παραταξεων γινονται για τα ματια του κοσμου!
Παράθεση:
|
Δεύτερον λέγοντας "συσπείρωση" εννοώ πως μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο που τους στηρίζει και στις συνελεύσεις. Αντίθετα η ΔΑΠ τους μαζεύει μόνο στις εκλογές και στις συνελεύσεις δεν πάει ούτε το 10%
|
.
Αυτο και μονο δειχνει ποσο παρτακιδες ειμαστε!Συμφωνω με τον aitherovamon οτι στην ουσια αυτο συμβαινει γιατι στη ΔΑΠ πχ μπαινουν οι φιλοι μου και τους ψηφιζω γιατι απο μεσα απο την παραταξη ε... καπως θα με βοηθησουν σαν "γαλαζια" παιδια οταν βολευτουν!(το ιδιο ισχυει και για την ΠΑΣΠ)
Παράθεση:
|
Ο φίλος σου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Και ο κανόνας είναι πως στα ζαλίζουν 1-2 βδομάδες πριν τις εκλογές και μετά τα ίδια άτομα εξαφανίζονται.Τα έχω βαρεθεί τόσα χρόνια αυτά...
|
Το ξερω!Και για αυτο το ειπα!Γιατι οι εξαιρεσεις αξιζουν να αναφερονται!Οσο για τους υπολοιπους ειλικρινα μου εσπασαν τα νευρα!Δεν ξερω πως κρατηθηκα και δεν ειπα ολα αυτα που σκεφτομουν αλλα αμφιβαλλω πως και του χρονου θα κρατηθω!
ΥΓ:Παλιομ@λακες της βιβλιοθηκης πηγατε να με φιμωσετε χθες!Κοιταξα το ρολοι!Δεν ηταν 20:00 για να μου κλεισετε τον Η/Υ!Αντε πια!Αναγκαστηκα να ξαναγραψω την απαντηση!