Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho
Οταν λες "συσπειρωση" εννοεις μεσα στην παραταξη τους ή οτι π.χ. τα ΕΑΑΚ με την ΠΚΣ ειναι "κολληταρια";Γιατι αν εννοεις το δευτερο στο τμημα μας μαλλον δεν ισχυει!Στη μια και μοναδικη συνελευση που εχω παει τσακωνοντουσαν για μ@λακιες!
ΥΓ:Οσο και αν σου φανει απιστευτο ενας φιλος μου μας παροτρυνε να μην τον ψηφισουμε οσοι δεν ειχαμε σκοπο να ψηφισουμε ΔΑΠ!Βεβαια θα μου πεις οτι αυτο συμβαινει μια στις τοσες και θα εχεις και δικιο!
|
Πρώτον στις περισσότερες σχολές οι τσακωμοί ΕΑΑΚ-ΠΚΣ γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Σε πολλές σχολές της Πάτρας πλακώνονται στις συνελεύσεις και μετά κατεβάζουν κοινό πλαίσιο!
Δεύτερον λέγοντας "συσπείρωση" εννοώ πως μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο που τους στηρίζει και στις συνελεύσεις. Αντίθετα η ΔΑΠ τους μαζεύει μόνο στις εκλογές και στις συνελεύσεις δεν πάει ούτε το 10%.
Ο φίλος σου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Και ο κανόνας είναι πως στα ζαλίζουν 1-2 βδομάδες πριν τις εκλογές και μετά τα ίδια άτομα εξαφανίζονται.Τα έχω βαρεθεί τόσα χρόνια αυτά...