Θέμα: Cinema
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-2007, 12:33   #38 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Cinema

Για το 23 λέω. Τον μπόγια δεν έκανε ο Κάρρει; Εντάξει, είπαμε κόντεψε να με πάρει ο ύπνος, αλλά κάποια βασικά τα θυμάμαι!
Επίσης, ok πιστεύω ότι έχω δει αρκετέεεεεεεεεεεεες ταινίες του είδους, για να καταλάβω τι παίζει από το πρώτο 10λεπτο, στο συγκεκριμένο φιλμ. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω
Ταινίες τύπου " ντετεκτιβ ζώων ", δεν τις βλέπω ποτέ.

Πάμε για το Spiderman 3 τώρα.
Μακράν μία από τις χειρότερες μεταφορές κόμικ που έχω δει ποτέ -ίσως και η χειρότερη. Αν θέλετε να δείτε πως βιάζεται ένα κόμικ να πάτε να την δείτε.

Υπερβολικά πολλοί χαρακτήρες, που στο τέλος καταντάει αηδία, να τους βλέπεις να ξεφτιλίζονται. Βάζουμε λίγο Γκόμλιν, λίγο Σάνμαν, λίγο Βένομ, κι όποιον πάρει ο χάρος... Έλεος θα μας τρελάνετε.
Ο ΒΕΝΟΜ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του spiderman, τον μισεί θανάσιμα και είναι ΠΟΛΥ δυνατός. Έτσι βρήκατε να τον παρουσιάσετε ρε μοσχάρια; Κάντε μία ταινία ολόκληρη με Βένομ. ΜΟΝΟ.

Βάζουμε λίγο και Γκουέν Στέισι, να της ξεφτιλήσουμε κι αυτής τον χαρακτήρα. Μην αφήσουμε σε ησυχία κανέναν. Γλάστρα που λέμε. Και μάλιστα βάζουμε στον ρόλο της μια ΑΣΧΗΜΗ! Έλεος, λίγο σεβασμό στον χαρακτήρα, ο θάνατος του οποίου επηρέασε καθοριστικά τον Σπάιντερμαν.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 07-05-2007 στις 12:35.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση