Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pink
Αλλο να σου αρεσει ενα ειδος μουσικης κι αλλο να μην αποδεχεσαι ολα τα υπολοιπα για οποιονδηποτε λογο....Και αυτα περι φιλοσοφιας κλπ προσωπικα δε μου λενε τιποτα!!
|
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος αλλά διαφωνώ στο δεύτερο.Φυσικά και ο καθένας μπορεί να έχει τα γούστα του και να ακούει όποιο είδος μουσικής τον ευχαριστεί,ο σκοπός της μουσικής είναι να μας κάνει να περνάμε καλά.ΟΜΩΣ
φυσικά και υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας-ποιότητας και έκφρασης του κάθε είδους μουσικής το οποίο αντανακλάται και στο 90-95% των ακροατών τους.
Όπως π.χ σε κάποιν μπορεί να αρέσει το AMERICAN NINJA 5 και το MORTAL COMPACT 3,αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτές οι ταινίες θεωρούνται αριστουργήματα του κινηματογράφου.Έτσι όταν κάποιος γουστάρει Γονίδη,Καρρά,Τερλέγκα και Τριαντάφυλλο είναι γούστο το αλλά το γεγονός ότι οι τραγουδιστές αυτοί απευθύνονται σε κοινό 10-25 ετών και σε άτομα χαμηλότερου κοινωνικο-οικονομικού επιπέδου(ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) δεν λέει απολύτως τίποτε για εσάς;Το γεγονός ας πούμε ότι αυτού του είδους οι τραγουδιστές δεν έχουν καμιά σχέση με τη μουσική δεν σημαίνει κάτι;Όλοι οι μουσικοί και της ΡΟΚ και της ΤΖΑΖ και στα περισσότερα είδη γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο και είναι οι ίδιοι δημιουργοί των τραγουδιών τους.Για αυτό και όποιοι έχουν ταλέντο είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστοί και δε θα χαθούν.Ενώ όλοι οι Έλληνες ''λαϊκοι'' τραδουδιστές σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.Κάποιοι μπορεί να έχουν καλή φωνή αλλά αυτό δε λέει απολύτως τίποτε γιατί πανεύκολα βρίσκω άλλους 500 τραγουδιστές που έχουν καλή φωνη.
Τελειώνοντας να πω ότι και η Μαρία Κάλλας και ο Βαγκνερ δε μου αρέσουν όπως δε μου αρέσει και ο Καρράς με την Ζήνα όμως με τίποτε δεν τους βάζω στην ίδια ζυγαριά γιατί όντως υπάρχει διαφορά ποιότητας που την αναγνωρίζουν όλοι οι ειδικοι επί του θέματος και είναι εύκολο να φανεί και στους οπαδούς τους και από εκεί και πέρα όποιος θέλει μπορεί απλά να ανοίξει τα μάτια και να το δει και όποιος θέλει μπορεί να εθελοτυφλεί.