Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-05-2007, 20:27   #13 (permalink)
Liverpoulaios
Κουρασμένος

Το avatar του χρήστη Liverpoulaios

Περιοχή: Γαλάτσι σίτι
Liverpoulaios is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Liverpoulaios
Προεπιλογή Απάντηση: Καλα δεν ντρεπεται o Χριστόδουλος?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο achilles Εμφάνιση μηνυμάτων
Οτι να ναι λες πάλι.
Οι χρυσαυγήτες εκφράζουν μια ιδεολογία:Θάνατος στους Αλβανούς και όλους τους οικονομικους μετανάστες,να σφάξουμε ολους τους Τουρκους και να παρουμε τη πόλη,ειμαστε ανώτερη φυλή οι Έλληνες,μίσος για κάθε τι διαφορετικό.
Από οτι φαινεται είσαι άσχετος και από αναρχική ιδεολογία.Αυτή εκφραστηκε απο κοινωνιολόγουσ και ανθρωπιστές όπωσ ο Μπακούνιν,ο Προυτον,ο Κροπότκιν που ειναι οι θεμελιωτές της θεωρίας του αναρχισμού.Δεν ειναι σκεψεις του Μπάμπη του Σουγιά οπως εσύ νομίζεις.

ΔΕν μιλάει κανείς για χαοτισμο,εκτιθεσαι συνεχώς οταν μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις.Κατάρευση του υπαρχοντος συστήματος και δημιουργία νέου χωρισ εξουσία με ιεραρχική δομη απο κατω προσ τα πάνω.Μέσω συμβουλιων τον έλεγχο και τις αποφάσεις τισ παίρνει ο λαός.
Ο αναρχισμος δεν αρνήται την τεχνολογία,δεν σημαίνει οτι πρεπει να παμε να ζήσουμε στις σπηλιές αφού όλα γυρω μας ειναι καπιταλιστικά.
Για πες μας δηλαδή τη σχέση εχεις με την πολιτική?
Tη σχέση μου με την πολιτική δεν θα στην πω αλλά έχω μιλήσει και με "αναρχικούς" και ξέρω τι πιστεύουν πραγματικά και όχι αυτό που πλασάρουν στον κόσμο.
Δεν σου είπα ότι οι χρυσαυγήτες εκφράζουν κάτι ανώτερο,δε με νοιάζει κιόλας,αλλά με το να ακούγονται συνθήματα όπως φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες,δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος είναι όντως φασίστας...

Ο χρήστης Liverpoulaios δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση