Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Γιατί δε θες να το σηκώσει κανείς τους? Να καταλάβω το κόμπλεξ με την λίβερπουλ που δε παίζει και μπάλα αλλά γιατί κόμπλεξ με την Μίλαν? Πήρε καμία πρόκριση χωρίς να το αξίζει? Έγινε καμία λαμογιά? Καμιά διαιτητική εύνοια? Όχι …άρα?
Πέρυσι δε προκριθήκαμε λόγω Μερκ(ακύρωσε πεντακάθαρο γκόλ του Σέβα) και δεν είπαμε τίποτα γιατί αυτοί είμαστε!!! Μεγάλη ομάδα που δεν κλαίγεται για τίποτα και για κανέναν.
Εσείς εδώ μου έχετε καταντήσει για λύπηση επειδή αποκλειστήκατε fair and square επειδή παίζατε όλη την χρονιά ωραίο ποδόσφαιρο. Tough luck, get used to it.
|
Θέλω την ημέρα που θα γίνει ο τελικος να κατέβει ένα ούφο και να τους απαγάγει όλους. Ζητάω πολλά?
Τη λέξη κόμπλεξ γιατί την λες? Ξέρεις τι σημαίνει? Δεν πάω την Μίλαν όπως δεν πάω π.χ. την Ρεάλ... Δεν έχει να κάνει με κομπλεξ.....
Καλά πέρσι με την Μπάρτσα που ήταν η καλύτερη ομάδα του θεσμού θα 'ταν κρίμα να πέρναγε η Μίλαν.....
Εννοείται πως αποκλειστήκαμε δίκαια είπε κανείς το αντίθετο.... Όσο για την χρήση των βαρβαρικών που κάνεις έχω να σου πω ένα ελληνικό ρητό. Μην λες πολλά γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον Raz3on.....
Φρόντισε Raz3on να χάσετε την κούπα..... Θα 'ρθω Πάτρα θα σε κουρέψω και θα σε ξυρίσω παλιοαντιαεκτζή.....