Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Κασσάνδρα
Ε, αφού λοιπόν τα "συμβάντα" στη Γαλλία και στη Θεσσαλονίκη θεωρούνται ιστορικά θέματα, τότε, μάλλον, θα ξεχάστηκε η μετακίνηση του θέματος
"Εργατική Πρωτομαγιά", που αναφέρεται στα "συμβάντα" του Σικάγο!
|
Ευχαριστώ για την υπόδειξη, δεν ξεχάστηκε απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα.
Παράθεση:
|
Για τα διπλά τώρα θέματα, δε ζήτησα να διαβάσεις την κρυστάλλινη σφαίρα και να προβλέψεις το οτιδήποτε... Προφανώς δεν ήμουν αρκετά σαφής για να διευκρινίσω ότι εννοούσα να ενημερώνεται ο χρήστης ΑΦΟΥ προκύψει το όποιο "διπλό θέμα" και, σε καμία περίπτωση, δεν εξέφρασα αντίρρηση σε μετακινήσεις και συγχωνεύσεις! Φυσικά όχι ότι το θεωρώ και απαραίτητο, έτσι; Ιδανικό έγραψα (κατά την άποψή μου πάντα), όχι αναγκαίο!
|
Μπορείς να ρωτήσεις άλλους χρήστες στους οποίους επίσης αναφέρθηκα στο αρχικό μου μήνυμα, άσχετα με την μη επανάστασή των, για το αν αυτό που περιγράφεις συμβαίνει. Ενδεικτικά θα αναφέρω MaDa, Jose Mourinho. Ξέρω ότι δεν είναι και ότι το καλύτερο να δίνω παραδείγματα και λυπάμαι πολύ που αναφέρω τα παιδιά, αλλά δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή. Αν και εσύ ήσουν συνδεδεμένη κάποια από τις ώρες που είμαι συνδεδεμένος και εγώ θα τα λέγαμε ιδιωτικά.
Παράθεση:
|
Επίσης, το να παραποιούνται τα γραφόμενά μου απλά και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις, δεν το βρίσκω σκόπιμο!!! Τα "θέματα-κατεβατά", όπως τα χαρακτηρίζεις, ενδεχομένως κάποιους να τους ενδιαφέρουν (είτε χρήστες είτε επισκέπτες) και να μην τρομάζουν από το μέγεθός τους. Αυτό που για άλλη μία φορά δεν κατέστησα σαφές είναι πως προτιμώ να μένω στην ουσία και όχι στο περιτύλιγμα, γι' αυτό και έγραψα περί "φτιαχτής" ελκυστικότητας, κάτι το οποίο για κανένα λόγο δε διαπραγματεύομαι, πόσο μάλλον αναιρώ!!! Παρόλα αυτά, θα λάβω σοβαρά υπ' όψιν μου τη σύστασή σου για μία παράγραφο, τρεις τελείες και το σύνδεσμο παραπομπής.
|
Ίσως να μην ερμήνευσα σωστά τη φράση σου:
"Τέλος, απλά να ενημερώσω ότι τουλάχιστον όσον αφορά στα θέματα που ποστάρω εγώ, το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι η φτιαχτή ελκυστικότητα..." και να το εξέλαβα ως αδιαφορία για το αν διαβάζονται τα κείμενά σου. Η ελκυστικότητα είναι αυτή που σε ωθεί σε ένα βιβλίο, ένα κείμενο, ένα προϊόν κοκ, αν δεν υπάρχει άλλο ερέθισμα προς αυτό πχ η σύστασή του από τρίτο πρόσωπο. Σίγουρα πχ μία καρέκλα μπορεί να πουληθεί επειδή επειδή είναι ελκυστική. Μπορεί όμως να μείνει και πίσω στο ράφι για δεν είναι. Και σε αυτό δεν μπορώ να προσάψω στον κατασκευαστή αδιαφορία, αλλά αδυναμία να την κάνει ελκυστική ή και ανικανότητα.