04-05-2007, 04:52
|
#194 (permalink)
|
|
Venom
|
Απάντηση: Champions League - UEFA
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on
Δύο ενστάσεις μόνο.
Ο Ιντζάγκι ή ο Τζιλαρντίνο είναι απαραίτητοι, γιατί όσο λίγοι κι αν είναι στο σύστημα, κρατάνε τα σέντερ μπακ πίσω. Αν παίξεις χωρίς σέντερ φορ (πχ Γκουρκούφ αντί Τζιλαρντίνο και Ιντζάκι πάγκο) θα πάθεις, ότι έπαθες στο Όλντ Τράφορντ. Πανωλεθρία από την αντίπαλη πίεση.
Όσο αφορά τον Αμπροζίνι, κάνει πολύ καλή χρονιά, αλλά μην καταντήσουμε σαν τους άλλους που αποθεώνουν παίχτες τύπου Κάρικ ή Κράουτς. Προσωπικά εγώ τον έχω ταράξει στο βρισίδι όταν έπαιζε στην εθνική Ιταλίας, επί του απίθανου Τραπατόνι. Δεν ξέρω αν θυμάστε πόσο αστείος ήταν.
Από εκεί και πέρα, εντάξει όταν έχει δίπλα του παίχτες σαν τον Πίρλο και τον Γκατούζο και μπροστά του τον Ζέεντορφ ή τον Κακά, μπορεί να αναδειχθεί. Καλή χρονιά κάνει αλλά δεν ξεχνώ το ναυάγιο του 2002-04.
|
και εγω ειχα τη γνωμη οτι ο αμπροσινι παιζει στη μιλαν γιατι ξεχασε να τον αγορασει η ιντερ οπως συνηθως κανει με κατι σαπακια αλλα τι να πω στα πενηντα του εμαθε μπαλα μαλλον.
|
|