Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-2007, 01:12   #8 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot Εμφάνιση μηνυμάτων
Για το Ουεφα, ολα ωραια και ολα καλα. Περασαν οι ομαδες που ηθελα. Πραγματικα οποια ομαδα και να κερδισει στον τελικο δεν με νοιαζει. Καλο ματσακι να δουμε.

Για τη Λιβερπουλ, βγαλτε τα χαφ και πειτε μου μετα τι παικτες εχει στις υπολοιπες θεσεις. Αν δεν ειχε τοσο ποιοτικα χαφ ποιος ξερει σε ποια θεση θα ηταν στο αγγλικο πρωταθλημα.

Ρε Καλλια πως μπορεσεες να χωρεσεις τοσες γραφικοτητες σε τοσες γραμμες?

Παιδια μην τρελενεστε πολυ αποτομα. Σαν καποιους που εβγαιναν χθες στο ραδιο και αναθεωρουσαν τις αποψεις τους για καποια πραγματα.
"Τελικα η Μιλαν ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης".
ή
"Τελικα το ιταλικο πρωταθλημα ειναι μακραν το καλυτερο της Ευρωπης."
ή
"Ποιος Ροναλντινιο? (γελια) Δεν πιανει μπαζα μπροστα στην παιχτουρα τον Κακα!"
ή
"Ε νταξ τι να ΛΛεμε τωρα? ΧαΛΛαρα Γκατουζο το καλυτερο χαφ."

Δεν διαφωνω να υπαρχουν αυτες οι αποψεις, αλλα οχι και να βγαζουμε συμπερασματα απ'το χθεσινο παιχνιδι.

Χαλαρωστε ηταν ενα τελειο παιχνιδι της Μιλαν, αλλα απ'οτι ειπε και ο Αντσελοτι δεν ειναι και πολυ πιθανο να το ξαναδειτε συντομα.
Η διαφορά είναι ότι εγώ τα έλεγα εδώ και πολύ καιρό ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα την ώρα που όλος ο πλανήτης μίλαγε για τα γερόντια της μίλαν, την τραγική χρονιά της και την άθλια μπάλα που παίζει...Οι ομάδες την άνοιξη κατακτάνε του τίτλους και εκεί είναι που μετράει η απόδοση.

Απο άποψη ποιότητας δε είμαι καθόλου γραφική...την είδες την διαφορά και στις δύο αναμετρήσεις. Στον ένα ημιτελικό έβλεπες ξύλο, αβίαστες λάθος πάσες, στραβοκλωτσιές, γιώμες και ούτε μία τρίπλα, η έναν συνδιασμό ενώ στον άλλο χόρτασες μπάλα για όλη την χρονιά, γκολάρες, σουτάρες. Μέρα με την νύχτα είναι η διαφορά ποιότητας. Μα είναι δυνατόν ημιτελικός τσάμπιονς λίγκ(τσέλσι - λίβερπουλ) και να γίνονται 2 φάσεις μόνο και αυτές απο στημένα? Κατάντια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 04-05-2007 στις 08:36.
Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση