Για το Ουεφα, ολα ωραια και ολα καλα. Περασαν οι ομαδες που ηθελα. Πραγματικα οποια ομαδα και να κερδισει στον τελικο δεν με νοιαζει. Καλο ματσακι να δουμε.
Για τη Λιβερπουλ, βγαλτε τα χαφ και πειτε μου μετα τι παικτες εχει στις υπολοιπες θεσεις. Αν δεν ειχε τοσο ποιοτικα χαφ ποιος ξερει σε ποια θεση θα ηταν στο αγγλικο πρωταθλημα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Έχω πάθει πλάκα...Πρώτη μου φορά στο Σαν σίρο και να δω τέτοια ονειρεμένη εμφάνιση...Νάνε καλά ο θεός...τον ευχαριστώ(και τον μπαμπά  ).
Το γήπεδο είναι πραγματικά μοναδικό. 60 χρονών γήπεδο χωράει κοντά 90.000(70-75.000 τώρα επείδη έχουν κόψει το πάνω πάνω διάζωμα) κάθετο με μοναδική ηχιτική.
Όσον αφορά το ματσάκι όταν είναι στη μέρα της η μεσσαία γραμμή της Μίλαν περίμενεις να δείς στα πόσα θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ. Έιναι μοναδικό αυτο που συμβαίνει με αυτή την ομάδα. Παίζει με 5 χαφ και ΚΑΝΕΝΑΝ επιθετικό(ινζάκι και τζιλαρντίνο είναι σα να μη παίζουν δε κάνουν για επιθετικοί) και σου βγάζουν επίθεση για πλάκα. Κακά, Πίρλο , Γκατούσο , Αμπροσίνι (τι παιχτούρα είναι αυτή? Ομολογουμένως τον θεωρούσα πολύ μέτριο) και Σέεντορφ(για μένα ο mvp. του μάτς μαζί με τον αμπροσίνι). Δεν χρειάζονται επίθεση αυτοί...Έχουν το αριστερό και το δεξι πόδι του κακά, το απίστευτο δεξί του σέεντορφ που άμα χρειαστεί σκοράρει και απο τη σέντρα, την μπαλιά διαβήτη του πίρλο(τέτοιος playmaker με την κυριολεκτική έννοια δε υπάρχει άλλος) και τα τρεξίματα του γκατούσο αμπροσίνι να μαρκάρουν για 8. Με 3 πάσες μερικές φορές χωρίς καν να τριπλάρουν βγάζαν φάση.
Τώρα όσον αφορά τους οπάδους της Liverpool δεν θέλω να μιλάνε ούτε για βαριές φανέλες ούτε για πελατιακές σχέσεις. Πρώτον γίατι και πιο βαριά φανέλα έχουμε και το να κερδίζεις στα πέναλτυ και να μιλάς για πελάτες δε σε τιμεί. Τις μεγάλες φανέλες ήθιστε να τις φοράνε και μεγάλοι παίκτες. Εσείς λυπάμαι που το λέω άλλα μόνο έναν τέτοιο έχετε...Είναι ντροπή να παίζουν σε ομάδα τελικού Τσάμπιονς λίγκ σαπάκια ονόματι Ζέντεν(χαχαχαχαχα) και πέναντ(looooooooooooooool), άκερ, σισόκο, αλόνσο. 10 τέτοιους να τους καθαρίζουν τα παπούτσια θέλουν οι αντίστοιχοι της Μίλαν. Και ψέματα σαν αυτά του 2005 μία φορα στην ιστορία γίνονται. Η κωλοφαρδία σε όλο της το μεγαλείο. Εδώ η Μάνσεστερ που είναι αντικειμενικά 10 φορές ποιοτικότερη ομάδα απο εσάς(και αντικειμενικά η ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα φέτος) αποκλείστηκε χωρίς να κάνει μία φάση σε 90 λεπτά και θα μου βγάλετε γλώσσα εσείς? Τα λέμε 23 Μαίου στην κηδεία σας μέσα στο ΟΑΚΑ.
|
Ρε Καλλια πως μπορεσεες να χωρεσεις τοσες γραφικοτητες σε τοσες γραμμες?
Παιδια μην τρελενεστε πολυ αποτομα. Σαν καποιους που εβγαιναν χθες στο ραδιο και αναθεωρουσαν τις αποψεις τους για καποια πραγματα.
"Τελικα η Μιλαν ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης".
ή
"Τελικα το ιταλικο πρωταθλημα ειναι μακραν το καλυτερο της Ευρωπης."
ή
"Ποιος Ροναλντινιο? (γελια) Δεν πιανει μπαζα μπροστα στην παιχτουρα τον Κακα!"
ή
"Ε νταξ τι να ΛΛεμε τωρα? ΧαΛΛαρα Γκατουζο το καλυτερο χαφ."
Δεν διαφωνω να υπαρχουν αυτες οι αποψεις, αλλα οχι και να βγαζουμε συμπερασματα απ'το χθεσινο παιχνιδι.
Χαλαρωστε ηταν ενα τελειο παιχνιδι της Μιλαν, αλλα απ'οτι ειπε και ο Αντσελοτι δεν ειναι και πολυ πιθανο να το ξαναδειτε συντομα.