Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-10-2017, 23:55   #35 (permalink)
taxidemeni
Νέο Μέλος

taxidemeni is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Εμπειρίες και εντυπώσεις από ταξίδια

Εχω παει και εγω Αιγυπτο ηδη 3 φορες. Ειναι πολυ ιδιατερη η ομορφια της.Εμεις αποφασισαμε μολις καταφερουμε να μαζεψουμε χρηματα να κανουμε ενα ταξιδι στην Αφρικη...Θελουμε βεβαια να το συνδιασουμε και με φιλανθρωπικη δραση αλλα ψαχνομαστε λιγο με τις ΜΚΟ κτλ γιατι ξερουμε πως η κατασταση γενικοτερα εκει δεν ειναι καθολου ευκολη και μονο με οργανωμενη δραση μπορει κατι να γινει....Κοιταω τωρα τι χαρτια χρειαζεται για ολο αυτο..Μου ειπαν πως πρεπει να κανουμε και καποια εμβολια πριν παμε..Γενικοτερα οι συνθηκες υγιεινης δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχουμε συνηθησει.... Εχω βεβαια ηδη ενα προιον για την μυκητιασική λοίμωξη που χρησιμοποιω και μαλλον θα το χρειαστω..
Κατα τ αλλα απο τα ταξιδια που ηδη εχω παει λατρεψα το ΛονδινοΑπιστευτη ομορφια,ο αρχιτεκτονικο του στυλ με μαγεψε,γενικοτερα εβρισκα παντα πολυ ενδιαφερουσα την ιστορια του Ηνωμενου Βασιλειου με τους βασιλεις και τις ιντριγκες και τις δολοπλοκιες τους!!!Συστηνω ανεπιφυλακτα αν πατε και βρειτε χρονο να ξεκλεψετε ενα 2ωρο-3ωρο και να πατε να χαλαρωσετε στο Hyde Park γιατι οχι να κανετε και ενα πικ νικ!
Ο χρήστης taxidemeni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση