Dear Prime Minister of... whatever... επειδή μου αφήνεις την αίσθηση ότι αναφέρεσαι, ως επί το πλείστον, σε δικά μου θέματα, να σου πω ενημερωτικά ότι τα γεγονότα στη Γαλλία και στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλελέρ (άσχετο το θέμα όπως προείπα, αλλά επαναστατικό εξ' ίσου) τα θεωρώ περισσότερο κοινωνικά παρά ιστορικά, οπότε μπήκαν συνειδητά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ανεξάρτητα με το αν μετατοπίστηκαν ή όχι, παραμένω στην άποψη ότι θα έπρεπε να τα δούμε περισσότερο ως κοινωνικά και να τα σχολιάσουμε (ίσως) ανάλογα παρά ως απλά ιστορικά γεγονότα, μακρινά από μας, μια που τα σημεία των καιρών θα έπρεπε να μας κάνουν να σκεφτούμε λίγο περισσότερο...
Όσον αφορά τα διπλά ή παρόμοια θέματα, είναι αρκετά πιθανό να προκύπτουν και το ιδανικό, κατ' εμέ, θα ήταν να ενημερώνονται οι χρήστες κατ' ιδίαν και να συγχωνεύονται τα κείμενα, εφ' όσον κρίνεται απαραίτητο. Εξάλλου σε ένα forum με τόση ποικιλία θεμάτων είναι μάλλον δύσκολο ο καθένας να ελέγχει ανά πάσα στιγμή όλα τα topics...
Τέλος, απλά να ενημερώσω ότι τουλάχιστον όσον αφορά στα θέματα που ποστάρω εγώ, το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι η φτιαχτή ελκυστικότητα...
Επίσης θα ήταν ίσως χρήσιμο να επιλέξεις να δέχεσαι πμ ώστε να μπορούν οι χρήστες να σε συμβουλεύονται όποτε χρειάζεται!
Φιλικά,
Κασσάνδρα