Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-2007, 12:07   #6 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Εμπειρίες και εντυπώσεις από ταξίδια

ΜΑΔΡΙΤΗ
Πριν από μερικές ώρες γύρισα από ένα 6ήμερο ταξίδι στη Μαδρίτη και μπορώ να πω με σιγουριά ότι η πόλη τα σπάει...

Στο αεροπλάνο κάθησε δίπλα μου ένα αντρόγυνο με το 2 χρονών κοριτσάκι τους, το οποίο λύσαξε κλασικά.. Κάποια στιγμή έτριβε γαριδάκια πάνω στην μπλούζα μου και παραλίγο να το κοπανήσω...
Αφού φτάσαμε Μαδρίτη και ύστερα από τρεις ώρες καθυστέρηση, πήραμε το μετρό και πήγαμε στο ξενοδοχείο...Και ποιος ήταν εκεί ;; Το κοριτσάκι με τα γαριδάκια του...

Μέναμε τελείως κεντρικά στην πλατεία Σολ και όλα ήταν πάρα πολύ κοντά μας..
Πολύς κόσμος και απίστευτα πολλά και όμορφα πάρκα σε κάθε γωνιά της πόλης.. Ωραία μουσεία και αξιοθέατα και ακόμα πιο καλό φαγητό και μπίρες...
Η γνώμη μου παραμένει η ίδια για τις Σπανιόλες...Γαμώ τη γυφτιά μου και στείλτε στη φυλακή όποιον σχεδιάζει ακόμα εμπριμέ ρούχα και κυρίως πουκάμισα...
Οι Ισπανοί κάτι λένε πάντως και μοιάζουν αρκετά με τους Έλληνες...
Χοτ σποτ οι απίστευτα πολλοί γκέουλες χεράκι χεράκι πάντα... Ντυμμένοι αντρικά αλλά με γόβες στιλέτο... (πολύ γέλιο)

Το Mπερναμπέου τα σπάει...Ζαλίζεσαι από τα πολλά τρόπαια και τις συλλογές..
Ο κόσμος ξενυχτάει πολύ και τρώει συνέχεια... Σε όποιο μπαρ και να πας είναι αδύνατον να πιεις κάτι χωρίς να συνοδεύεται από τάπας..
Δε μιλάνε σχεδόν καθόλου αγγλικά αλλά μπορείς άνετα να συνεννοηθείς με νοήματα ή και να πιάσεις μερικές λέξεις...

Τα κλαμπς είναι συμπαθητικά και μερικά έπαιζαν ισπανική μουσική (ισπανική χιπ χοπ...έλεος)
Τα μαγαζιά για ψώνια δε λένε και πολλά, αλλά κάθε Κυριακή γίνεται ένα τεράστιο παζάρι στο οποίο βρίσκεις τα πάντα...

Χοτ σποτ των μουσείων είναι μερικοί εξαίσιοι πίνακες Θεοτοκόπουλου και Πικάσσο.
Τα περισσότερα στενά είναι πολύ γραφικά με όμορφα παλιά σπίτια και τα πάρκα είναι γεμάτα με συντριβάνια και αγάλματα..

Μαδρίτη - Βαρκελώνη...σημειώσατε 1
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση