Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-04-2009, 16:37   #285 (permalink)
mesi13
AYO TECHNOLOGY

Το avatar του χρήστη mesi13

mesi13 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Προβληματα - Αποριες - Λυσεις

Λοιπον το εγκατεστησα χτες το βραδυ αυτο.Ειχε 3 επιλογες να διαλεξεις διαλεξα ενα εκει περα το πανω πανω που ελεγε για forum και στο σημειωμα για την εγκατασταση εγραφε και διαφορα αστειακια.Τελος παντων εκανε κανα τριωρο να εγκατασταθει και να εξεταστει ο δισκος μου.Μου βρηκε 104 σφαλματα μου αφαιρεσε τα 102 και αφησε 2 spyware για παρεουλα επειδη συνδεονται με αλλα προγραμματα.Μετα ειχα την ιδεα να κανω ανοσοπιοιση στα προγραμματα μου με αποτελεσμα να επηρεαστουν και οταν μπαινω στο ιντερνετ να μου εμφανιζει κενη σελιδα,μετα εκανα κατι restart,εκανα επαναφορα σε καποια προγραμματα και ξαναεφανιζε τις σελιδες στο ιντερνετ αλλα υπηρχε και παλι το παραθυροι που ελεγε εργασια χωρις συνδεση.Τελικα αφου εκανα τερματισμο υπολογιστη χτες το βραδυ,το ανοιγω σημερα και ποιος ξερει μαλλον αποθηκευτηκαν οι ρυθμισεις και φαινεται βελτιωμενο.Δε μου εμφανισε το μηνημα οταν το ανοιξα,μονο μια φορα μου εβγαλε "δεν ειναι εφικτη η συνδεση με το ταδε σαιτ" και δοκιμασα καμια 20 αρια σαιτ.Τα σαιτ εμφανιζονται κανονικα και οχι με παραμορφωμενη διαταξη.Τα βιντεακια λιγο στο you tube πρεπει να δω πως θα πανε μου ψιλοκολλανε μερικες φορες αλλα λιγοτερο απο πριν.Αυτο τωρα to spybot δεν ειναι για windows vista k internet explorer γιατι εγω εχω xp και firefox;