Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-2009, 21:21   #1 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή «Τίτλοι τέλους» για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο τέλος της σεζόν

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα σηματοδοτήσει και το τέλος μιας σπουδαίας καριέρας, ενός ποδοσφαιριστή που «σημάδεψε» όσο κανένας άλλος τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο παίκτης με τα τόσα ρεκόρ στον σύλλογο αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, με κορυφαίο αυτό του πολυνίκη (12 πρωταθλήματα στα 13 χρόνια παρουσίας του στην πειραϊκή ομάδα και 4 Κύπελλα, ενώ διεκδικεί φέτος άλλο ένα), ανακοίνωσε την απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Μετά από 20 και πλέον χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα γήπεδα, αποφάσισα, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, να τερματίσω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής.
»Η απόφασή μου αυτή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη γιατί το ποδόσφαιρο, σε επίπεδο πρωταθλητισμού και όχι μόνο, μου έχει προσφέρει πολύ δυνατά και ιδιαίτερα συναισθήματα.

»Από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στις προηγούμενες ομάδες μου έχω όμορφες αναμνήσεις, όμως τα 13 χρόνια που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ξεχωριστά, καθώς έζησα μοναδικές στιγμές, με τη συμμετοχή μου σε σημαντικούς αγώνες και τις κατακτήσεις πολλών τίτλων.

»Η χαρά που ένιωθα κάθε φορά που πανηγύριζα με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι συναίσθημα που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη μου, όπως και η τιμή που μου έγινε με το να είμαι ο αρχηγός της ομάδας.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και ε βοήθησαν σε όλη την ποδοσφαιρική μου διαδρομή, όλους όσοι συνεργαστήκαμε, όσους συνάντησα σαν αντιπάλους και βέβαια τους φιλάθλους μας.
»Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους».
(Newsroom ΔΟΛ)
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση