Απάντηση: Φοιτητικές παρατάξεις
H διαφορά είναι πως εχώ στηρίζω ενδελεχώς τα λεγόμενά μου.
Και τουλάχιστον εγώ έχω προσωπική εμπειρία απο τον φοιτητικό συνδικαλισμό και είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ και 7 χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος φοιτητών στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ακόμη πιο πολύ υπερήφανος που κανένας δεν έχει να μου καταλογίσει ότι οι συμφοιτητές μου με εκλέγουν ΧΩΡΙΣ να έχω δώσει ούτε μια σημείωση και ΧΩΡΙΣ να έχω κάνει ούτε ένα 'ρουσφέτι".
Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε καταστάσεις, πράγματα και συμπεριφορές που ποτέ δεν έχουμε γνωρίσει αλλά τις γνωρίζουμε απο άλλων ατόμων την οπτική.
Η διαφορά μας είναι όι εγώ θεωρώ πως ο φοιτητικός συνδικαλισμόςπου ζω εδώ στο Πανεπιστήμιο ου Ρεθύμνου είναι απόλυτα υγιής και μέχρις στιγμής δεν έχω δει κανέναν απο τους προηγούμενούς μου γραμματείς να έχει οποιαδήποτε θέση σε κάποιο κόμμα, ούτε κάποιος άλλος συνδικαλιστής απο άλλη παράταξη.
Και εαν υπήρχαν φοιτητές που έγλυφαν καθηγητές για να πάρουν βαθμούς και πτυχία, τότε θα βρισκόμουν στο 15ο μου μεταπτυχιακό (3 χρόνια Συγκλητικός γαρ) κι όχι να χρωστάω ακόμη μαθήματα για πτυχίο.
|