Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Αναμένουμε την βαλλιστική εξέταση. Ο τύπος λένε ήταν ο Ράμπο των Εξαρχείων. 10 χρόνια στο Α.Τ. Εξαρχείων. Τέως αλεξιπτωτιστής, ειδικές δυνάμεις δλδ και έτσι. Υπάρχουν και αυτοί στα σώματα ασφαλείας. Πιστεύω θα ναι και καλός στο σημάδι αφού ηταν των ειδικών δυνάμεων.
|
Ακριβώς ρε συ. 10 χρόνια στα Εξάρχεια. Που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ενώ 100% έχει ζήσει απείρως χειρότερες καταστάσεις με αναρχικούς κλπ να αντιδρά με αυτό τον τρόπο απέναντι σε 16χρονα για κάποια μπουκάλια και κάποια μπινελίκια. Εχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια τα οποία δεν θέλω καν να τα αναφέρω πόσο μάλλον να τα πιστέψω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Φήμες όμως λένε πως η σφαίρα είναι παραμορφωμένη. Αν ισχύει αυτό σημαίνει πως ήταν από εξοστρακισμός.
|
Χλωμό. Κανένας δεν έχει διαψεύσει πως οι πυροβολισμοί έπεσαν από σχετική απόσταση. Ποιά η πιθανότητα να εξοστρακίστηκε η σφαίρα από απόσταση και να τον βρήκε στην καρδιά; Χώρια που από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το γεγονός όλοι οι δημοσιογράφοι,πολιτικοί κλπ που μπορούν να ξέρουν πραγματικά τι έγινε εμένα μου φαίνεται πως αυτά περί εξοστρακισμού είναι παραμύθια.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Δεν μπορώ να πιστέψω πως η ηλιθιότητα ενός ανθρώπου μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο χάος.....
|
Ε καλα, προφανώς το ποτήρι γέμιζε πάρα πολύ καιρό και αυτή ήταν η σταγόνα που το ξεχείλησε. Από εκεί και πέρα γίνεται καθαρά και πολιτική εκμετάλλευση της κατάστασης. Και αυτό είναι το πραγματιά εξοργιστικό. Αλλά θα μου πεις το ίδιο δεν είχε γίνει και πέρυσι με τις φωτιές; Και μετά από 2 βδομάδες πήγαμε και βγάλαμε τους ίδιους στις εκλογές. Αυτοί μας αξίζουν,τόσο απλά.
Και μια σοφή κουβέντα που έχω ακούσει παλιότερα λέει πως
σε αυτή τη χώρα οι ντροπές μας κρατάνε όσο θέλουν οι ειδήσεις των 8. Σε 1-2 μήνες το πολύ πόσοι θα θυμούνται αυτά που γίνονται τώρα; Αυτοί είμαστε δυστυχώς.