Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-2008, 15:24   #15 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Θάνατος 16χρονου από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
3 σημεία:
1. "Ηταν με μια παρεα συμμαθητων και το ολο περιστατικο ηταν ενα μπουκαλι που πεταξε καποιο απο τα παιδια στο περιπολικο μετα απο ενα μικρο φραστικο επεισοδιο" Θα πέταγες εσύ μπουκάλι σε περιπολικό όταν ήσουν 15 χρονών;
Eγω οχι.... Αλλα οπως ειπα ηταν μια παρεα παιδιων... καποιο να ηταν λιγο πιο "χαζο" μετα απο ενα φραστικο επεισοδιο και να πεταγε ενα μπουκαλι σορρυ κιολας αλλα δεν το αποκλειω... Ηταν 20-30 παιδια ολο και καποιο τρελο θα υπηρχε... Αλλα αυτος δεν ειναι λογος για τον οποιοδειποτε κωλομπατσο να κατεβει και να πουλησει μαγκια ριχνοντας με το οπλο του για να δειξει οτι αυτος ειναι ο νομος και το αφεντικο σε 15χρονα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
2. "Κριμα για το παιδι που δολοφονηθηκε και συλλυπητηρια στην οικογενεια." Μεγάλο κρίμα και άδικο που πέθανε. Εδώ συμφωνούμε.
3. "Κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι οτι ισως θα επρεπε να ισχυει η θανατικη ποινη". Από την μια λές κρίμα στη δολοφονία του παιδιού και από την άλλη συναινείς σε μια δολοφονία καλυμένη με τον μανδύα της νομιμότητας και της δικαιοσύνης;
Και για να προλάβω όποιον πεί "αμα ήταν το παιδί σου τι θα έκανες" σας λέω ότι δε θα ζήταγα την θανατική ποινή η οποία είναι μια στιγμιαία δικαίωση για εμένα, αλλά μια ζωή να υποφέρει. Είναι καλύτερη τιμωρία να ζείς με το κρίμα και να το πληρώνεις κάθε μέρα από το να την γλιτώνεις με ένα θάνατο.
Δολοφονια σε εναν ανθρωπο που κατα την γνωμη μου θα επρεπε να πεθανει (και επισης κατα την γνωμη μου με τον πιο βιαιο τροπο)... Βεβαια και αυτο που λες εσυ σωστο ειναι ομως τυψεις νιωθουν οι ανθρωποι που εχουν συνειδηση.... Ο συγκεκριμενος με αυτην την πραξη μου δειχνει οτι μαλλον δεν εχει..........