Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Ρε παιδια δεν ειναι η πρωτη φορα που αλλα λεει καποιος σε εναν δημοσιογραφο και αυτος αλλα γραφει.... Σαφως και ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος στην συγκομιδη τιτλων γιατι αυτο ειναι κατι που φαινεται με αριθμους.... Ομως το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα.... Αν ηταν τοτε δεν θα ειχαμε χασει ουτε απο τον Εργοτελη ουτε απο την Ανορθωση (οπως και ο Ολυμπιακος).... Γι αυτο κιολας η συγκριση Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος με Μπαρτσελονα-Ρεαλ..... Μπορει η Ρεαλ να εχει περισσοτερους τιτλους αλλα στα ματια καποιου αντικειμενικου αυτο (απο μονο του) δεν σημαινει οτι η Μπαρτσελονα ειναι μικροτερη ομαδα... Πολλοι αλλωστε θεωρουν την Μπαρτσελονα καλυτερη απο την Ρεαλ (εγω οχι αφου ειμαι Ρεαλ).... Γι'αυτο κιολας εγω θεωρω οτι δεν κανει κοκοκο με την ανακοινωση αλλα λεει αυτα που πραγματικα ειπε.... Απο εναν ανθρωπο που παιζει μπαλα δεν περιμενω να βγαλει το συμπερασμα ο,τι μια ομαδα ειναι μικροτερη απο μια αλλη μονο και μονο επειδη εχει λιγοτερους τιτλους.... Απο εναν δημοσιογραφο ομως το περιμενω γιατι δεν φημιζονται και για την ευφυια τους.....
|