Αγαπητέ Ερνέστο Βαλβέρδε,
έχω τη χαρά να σου πω πως από σήμερα μπορείς να με φωνάζεις Κομανέτσι γιατί τέτοια κωλοτούμπα όπως κάνω για πάρτη σου δεν έχει ξαναγίνει. Δηλαδή μπροστά μου ο Λούα Λούα μοιάζει ερασιτέχνης! Ντάξει,από την αρχή έλεγα πως σε πηγαίνα αλλά σε είχα κράξει δεκάδες φορές (σε μερικές είχα δίκιο,παραδέξου το). Όμως αυτό που βλέπω εδώ και 10 μέρες δεν το έχω ξαναδεί. Τέτοιο πρέσινγκ σε σερί ματς από ελληνική ομάδα δεν έχει ξαναϋπάρξει. Τέτοιο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σε σερί ματς δεν έχω ξαναδεί ποτέ από την ομάδα μου. Και το σημαντικότερο είναι πως αυτά τα κάνει η ομάδα με όποιους κι αν παίζει συνεπώς πρόκειται καθαρά για προϊόν δουλειάς. Άξιος... Δικαίωσες και το παρατσούκλι μέρμυγκας που είχες στην Ισπανία.
Πολυχρονεμένε, τιτανοτρισμέγιστοτεράστιε , οραματιστή, καπετάνιε,
(Ναι σε σενα μιλάω ρε μπαγλαμά,σε σένα που την έχεις δει Αγιοβασίλης και κάνεις "Χο Χο Χο"),
Είδες πόσο καραγκιόζης είσαι; Είδες τι θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα αν έκανες τις μεταγραφές στην ώρα τους; Μπορείς να καταλάβεις τι θα έκανε αν είχες πάρει ένα αμυντικό χαφ να πλαισιώνει αυτό τον παιχταρά που λέγεται Ντουντού; Αν δεν έδιωχνες τον Λούα Λούα για να τα τσεπώσεις από τους Άραβες; Αν έδινες τα φράγκα να πάρεις τον Ντούντα αντί για τον ΤσιγκολεΛέτο πάνω στο βιολέτο ΔΑΝΕΙΚΟ; Δεν παίζουμε τσουλού εξαιτίας σου θείο γιατί κατεβήκαμε στην Κύπρο χωρίς τις μεταγραφές επειδή δεν ήθελες να χαλάσεις τις διακοπές σου στη Μύκονο τον Ιούλιο και τις αργήσατε. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά φέρσου έξυπνα και πάρε αμυντικό χαφ και περιφερειακό επιθετικό (ο Λούα Λούα μαθαίνω πως γυρνάει με τούμπες αν θέλεις) γιατί η ομάδα όπως τη βλέπω στο ΟΥΕΦΑ μπορεί να πάει πολύ μακρυά αν πάρεις 2 βαρβάτους παίχτες εκεί.
Α,και πες του Καραγκιόζη του Σάββα να το βουλώσει επιτέλους. Μας τα έχει κάνει Ζέπελιν με τις π@πάρες του. Χτες βγήκε και είπε πως Ουρουγουανούς σαν τον Ρεκόμπα τους θέλουμε για την οικοδομή (

).
Τα σέβη μου