Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-2008, 23:12   #4 (permalink)
Mazda 6
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Φοιτητικές παρατάξεις

Βαγγέλη κανένας δε θα μπορούσε να μου επιβάλει το λόγο του, ούτε να μου τον υπαγορεύσει. και γίνεσαι προσβλητικός όταν μιλάς για πλύση εγκεφάλου.

Πραγματικά θα ήθελα να μου εκθέσεις την επιχειρηματολογία σου πάνω σε αυτό, μιας και όπως λες δεν έχεις περάσει απο το Πανεπιστήμιο, πόσο μάλλον απο το Ρέθυμνο και την παράταξή μου (πόσο μ΄λλον το λόγο της για να λες ότι μου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου!!!). Αυτό που λες ότι ο φοιτητής δεν έχει λόγο δικό τους αλλά της παράταξης που εκπροσωπεί, είναι καθαρά θέμα ατόμου, νοοτροπίας, εξυπνάδας και προσωπικής ικανότητας στο λόγο.

Και με τιμά φυσικά να φαίνεται σα διαφήμιση της παράταξής μου!!! Δεν ντρέπομαι ούτε να λεω πως είμαι ΠΑΣΠίτης στο Ρέθυμνο, ούτε να εκθέτω τα έργα της!
Έργα όπως: Διδακτήρια Φιλοσοφικής, Πρώτη Γειτονιά Φοιτητικών Εστιών στο Πανεπιστήμιο Γάλλου, Σίτιση φοιτητών με μόνο ένα μόριο (δεν τρώνε δωρεάν δηλαδή οι φοιτητές που είναι Ρεθεμνιώτες και μένουν με την οικογένειά τους στο Ρέθυμνο), Αύξηση των διδακτικών μονάδων στο τυχίο της Φιλολογίας και τόοοοοσα άλλα.

Είναι τιμή μου να τα εκθέτω και πάνω απ' όλα τιμή μου είναι που συνέβαλα κι εγώ έστω και λίγο σε όλα αυτά!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 14-11-2008 στις 23:14.
Ο χρήστης Mazda 6 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση