Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-2008, 16:02   #12 (permalink)
Mazda 6
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ,αυτό προφανώς δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το αντικρούσω, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει. Οπότε απλά το δέχομαι κι αν όντως συμβαίνει μαγκιά σας. Αλλά θα ήθελα να μου πεις ειλικρινά αν στο πλαίσιο που κατεβάζετε κάθε φορά παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η γνώμη του καθενός ή απλά είναι συμπληρωματική σε αυτή των "κεφαλιών" της παράταξης.

Δηλαδή θες να μου πεις πως δεν έχετε λίστες με το τι ψηφίζει ο καθένας στις φοιτητικές και με ποιά άτομα μπορείτε να προσεγγίσετε αυτούς που "παίζονται"; Σόρρυ αλλά αυτό δεν το πιστεύω γιατί το έχω δει σε όλες τις παρατάξεις σε τουλάχιστον 5 διαφορετικές σχολές σε 3 διαφορετικές (μεγάλες) πόλεις.
Για τους πρωτοετείς διαφωνούμε ριζικά και για μένα αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος. Η προβολή των έργων (σαν άλλη κυβέρνηση), και η προσπάθεια ένταξης στην παράταξη. Εκεί ακριβώς πάσχει η οργάνωση των φοιτητών και θα πάσχει για πολλά χρόνια ακόμα, αντί να είναι αυθόρμητη μπαίνει κάτω από ταμπέλες παρατάξεων και κατ' επέκταση κομμάτων.

Ναι,οκ. Και πόσοι είναι "δικοί σας"; Εκτός από αυτά που έχει κοπεί κάποιος ΠΑΣΠίτης λόγω αντίθετης ιδεολογίας πόσα έχει περάσει έτσι;

Το ότι η Κρήτη είναι παραδοσιακά κάστρο του ΠΑΣΟΚ δεν σου εξηγεί πολλά στο γιατί είναι η ΠΑΣΠ πρώτη παράταξη; Τι να αναρωτηθώ; Αν συνέβαινε αυτό στη Βόρεια Ελλάδα που η ΔΑΠ παίρνει σχεδόν τα πάντα γιατί παραδοσιακά η ΝΔ έχει ρεύμα εκεί όντως θα αναρωτιόμουν.
Τέλος αν φτάσαμε στο σημείο να προβάλουμε το αυτονόητο ότι δεν πέφτει ξύλο στις συνελεύσεις επειδή κάποιοι έχουν διαφορετικές θέσεις τι άλλο να πω!!!
1. Το ότι οι ολομέλειες αρχίζουν 9 το βράδυ και τις περισσότερες φορές τελειώνουν 2 και 3 το πρωί μέχρι να συνδιαμορφώσουμε κάποια πρόταση ή θέση, νομίζω ότι λέει πολλά. Και δεν είναι λίγες οι φορές που απο θέσεις μικρότερων ετών έχουν ανατραπεί συζητήσεις κι έχουν αρχίσει απο την αρχή. Γι αυτό ναι μαγκιά μας
2. Στη δική μου τη παράταξη οι μόνες λίστες είναι τα ψηφοδέλτια των προηγούμενων εκλογών που τα επεξεργαζόμαστε σβήνοντας όσους πήραν πτυχίο και κατηγοροποιόντας τα μέλη ανα έτος.
3. Στο Τμήμα Φιλολογίας είναι μόνο ο Αλέξης ο Καλοκαιρινός (ΠΑΣΟΚατζής, όχι υποστηρικής μας!!!) ο οποίος είναι και αρθρογράφος στα ΝΕΑ και πολλές φορές έχουμε συγκρουστεί και με αυτόν, κι εγώ προσωπικά και στη Σύγκλητο και στη Κοσμητεια της Φιλοσοφικής Σχολής. Μόνο ένας. Όλοι άλλοι απλά είναι αντίθετοι όχι με τους εκπροσώπους μας. Ατο τμήμα μου αν γινόταν αυτό που λες θα είχαπάρει πτυχίο
4. Καμιά σχέση με τη Κρήτη ρε Χρήστο. Οι Κρητικοί πλέον είναι πολύ λιγότεροι, οι μη Κρητικοί περισσότεροι, καθώς ο νεος νόμος για τις μεταγγραφές έχει κόψει πολύ κόσμο απο το να φύγει απο εδώ! Για να καταλάβεις έχουμε κι ένα φοιτητή απο Ουγκάντα, τον Ακίν που είναι στη ΠΑΣΠ Ρεθύμνου.

Υ.Γ. Έχει σκάσει ο Ακίν μύτη στη καταμέτρηση των εκλογών με μια πραδοσιακή στολή σα κελεμπία, καταπράσινη και μιλάει στη γλώσσα του, να κάνει λέει βουντού στους ΔΑΠίτες!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ