Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Από τη μεγάλη φοιτητική μου εμπειρία έχω να πω πως οι παρατάξεις είναι ό,τι πιό γλοιώδες και σιχαμένο κυκλοφορεί στο χώρο του Πανεπιστημίου και ένας από τους βασικότερους λόγους απαξίωσης των σπουδών μας. Η καθεμία λέει τις δικές της παπαριές (που τις βαφτίζει πολιτικό λόγο) που σχεδόν πάντα ως μόνο στόχο έχουν τα υποστηρίξουν το κόμμα που τις θρέφει και σπανιότατα ασχολούνται με τα προβλήματα της κάθε σχολής. Το χειρότερο είναι πως νομίζουν ότι αυτά που λένε τα παίρνει στα σοβαρά έστω και ένα 10% των φοιτητών που είναι εκτός παρατάξεων. Η πλήρης απαξίωση, ο απόλυτος πάτος της υποτιθέμενης ανεξάρτητης οργάνωσης των φοιτητών...
|
Αυτά συμβαίνουν
εκεί που σπουδάζεις.
Στο Ρέθυμνο η
ΠΑΣΠ Ρεθύμνου παράγει έργο εδώ και 22 χρόνια, γι' αυτό και κάθε χρόνο οι φοιτητές την εμπιστεύονται με τη ψήφο τους, εκλέγοντάς την πρώτη παράταξη, αλλά και με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδελτιά μας.
Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στη
ΠΑΣΠ Ρεθύμνου, την έχω υπηρετήσει, αυτή και τους συμφοιτητές μου, σε πολλές θέσεις με αποκορύφωση τη συμμετοχή μου στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης για 3 χρόνια και τη συμμετοχή μου στο Γραφείο Πόλης της Παράταξης το ακαδημαϊκό έτος 2006-07.
Είμαι ακόμη πιο περήφανος που μέσα απο τα όργανα συνδιοίκησης έχω κάνει προτάσεις που βελτίωσαν το πτυχίο μου, αύξησαν την ποιότητα σπουδών μου και πήγαν μπροστά το Τμήμα Φιλολογίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Γι' αυτό...
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΣΠΙΤΗΣ