Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-11-2008, 21:47   #5 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό φταίει... Όχι ότι υποτίθεται πως καιγόσασταν για την νίκη και κατέβηκατε με 9 αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές... Ειλικρινά, με 3 αμυντικά χαφ περίμενες να κυκλοφορήσει η μπάλα;
Κι επειδή δεν αντέχω να τα ακούω άλλο αυτά, εσείς πως κατεβήκατε στη Βρέμη; Βγήκατε μπροστά; Δεν νομίζω. Απλά επειδή η Βέρντερ όντως βγήκε μπροστά βρήκατε χώρους και της βάλατε 3. Προχτές δεν βγήκε κανένας μπροστά. Είχατε μια ανούσια εδαφική υπεροχή. So what? Ρίσκα δεν πήρατε. Τα μπακ ανέβαιναν σπάνια και ΚΑΝΕΝΑ από τα 3 αμυντικά χαφ δεν πατούσε περιοχή. Και ο Λεμονής πέρυσι το ίδιο σύστημα έπαιζε με τη διαφορά πως ο Στολτίδης σε πάρα πολλές περιπτώσεις ανέβαινε σαν 2ο φορ. Σχεδόν σε όλα τα ματς αυτό.

Στην ευκαιρία που λες με την απόκρουση του Νικοπολίδη σου επαναλαμβάνω πως ο Μάντζιος είναι οφσάιντ. Αν έμπαινε θα είχαμε άλλα τώρα.
Επίσης,αν άνοιγε το ματς δεν θα άνοιγε μόνο από τη δική μας μεριά. Και με την άμυνα που έχετε φέτος δεν ξέρω κατά πόσο θα έγραφε μόνο το δικό σας κοντέρ (πόσα να γράψει κιόλας με 1,5 επιθετικογενή παίχτη; ). Τεχνιτες μέσους έχει ο Τεν Κάτε. Ίβανσιτς λέγεται ο ένας και Κλέιτον ο άλλος. Επίσης έχει τον Ρουκάβινα που μπορεί να περάσει πάσες. Τώρα γιατί δεν τους χρησιμοποίησε είναι προφανές. Για τον ίδιο λόγο που κλείστηκε ο Βαλβέρδε πίσω. Γιατί και των δύο η καρέκλα τρίζει και μια ήττα σε ντέρμπυ σήμαινε άμεση (Βαλβέρδε) ή επικείμενη (Τεν Κάτε) απόλυση.
Για την ομάδα μου κάνε μου τη χάρη και δες τι έγραψα στο ποστ μετά το ματς και αν μου άρεσε.

Για τη διαιτησία χαίρομαι που εξακολουθείτε και έχετε αυτή τη νοοτροπία. Γιατί όσο την έχετε σόρρυ αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρετε. Πέρυσι σε 3 ματς και φέτος σε 1 δεν νομίζω πως πήραμε κάποιο σφύριγμα. Εντάξει αν αρχίσουμε τώρα τα γραφικά,"ο τάδε έπρεπε να πάρει κίτρινη στο 29" θα αρχίσουν και οι δικοί μας "ναι αλλά ο άλλος έπρεπε να πάρει φούξια στο 34'" και δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Όπως λυπάμαι που εξακολουθούν να την έχουν πολλοί δικοί μας στο μπάσκετ. Και οι 2 έχουν δίκιο σε κάποιο βαθμό αλλά φτάνουν στο άλλο άκρο και τα φορτώνουν όλα μόνο εκεί. Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ Παναθηναϊκό πουθενά να κάνει κριτική στον Τεν Κάτε που δεν ρίσκαρε το παραμικρό προχτές ενώ καιγόταν για τη νίκη.
Σε πολλα απο αυτα που λες συμφωνω... Γι αυτο θεωρω οτι το μοναδικο λαθος του Τεν Κατε (παρολο που τον καταλαβαινω γιατι αν του στραβωνε μετα το παιχνιδι θα ειχαμε παλι γκρινια στις εξεδρες) ειναι οτι αφου ειδε οτι ο Ολυμπιακος εχει κατεβει για το χ δεν εβαλε αμεσα καποιον απο αυτους που ειπες και εσυ (Ιβ, Κλειτον ή Ρουκαβινα) στη θεση καποιου απο τα αμυντικα χαφ! Τωρα για το ματς με τη Βερντερ οπως ειπες ακριβως επειδη ανοιχτηκε εγινε το ματς ροντεο! Τωρα ο Βαλβερδε λογικο ειναι να μην θελει να γινει το ματς ροντεο γιατι παιζει εκτος και ειναι και μπροστα στη βαθμολογια, αλλα οχι μετα να μου βγαινει ο καραγραφικος ο Θεοδωριδης και να λεει οτι μας ειχανε για πλακα.... Αφου ειναι ο ΟΣΦΠ τοσο πολυ ομαδαρα γιατι δεν κατεβηκε για την νικη.... Κανε τουμπεκι ρε φιλε πηρες το χ, μπραβο σου, ημασταν μαλακες που δεν εκμεταλλευτηκαμε το γεγονος οτι κλειστηκατε, τελος...

Τωρα για τη διαιτησια ειπα οτι για αγωνα με τον Ολυμπιακο ηταν καλη... Δεν καταλαβαινω που βρισκεις να γκρινιαζω... Εγιναν λαθακια αλλα ενταξει δεν εγινε τιποτα τραβηγμενο....

ΥΓ: Το τουμπεκι παει για τον Σαββα ετσι....